Formatia irlandeza U2 a anuntat ca amana concertul pe care trebuia sa il sustina sambata, la Paris, din cauza atentatelor soldate cu peste 128 de morti si 200 de raniti, care au avut loc vineri noapte, in capitala franceza, informeaza cbsnews.com.

"Am urmarit in stare de soc desfasurarea evenimentelor din Paris si inimile noastre sunt alaturi de toate victimele si familiile acestora, in aceasta noapte", au declarat membrii trupei intr-un comunicat transmis presei.

"Ne simtim devastati din cauza pierderilor de vieti de la concertul formatiei Eagles of Death Metal, iar gandurile si rugaciunile noastre merg catre trupa si fanii acesteia. Speram si ne rugam ca toti fanii nostri din Paris sa fie in siguranta", se mai arata in comunicat. In plus, formatia a anuntat ca evenimentul din capitala Frantei va avea loc "intr-un moment adecvat".

Formatia irlandeza sustine, in prezent, turneul mondial de promovare a albumului "Songs of Innocence", intitulat "Innocence + Experience". Acesta a debutat cu un concert pe care U2 l-a sustinut in luna mai in orasul canadian Vancouver.

De la infiintare, in 1976, formatia irlandeza, a castigat 22 de premii Grammy si a sustinut 20 de turnee mondiale. Grupul U2 a lansat unele dintre cele mai aclamate albume din lume, in anii 1980 - "The Joshua Tree" si "Rattle and Hum". Trupa U2 este alcatuita din basistul Adam Clayton, Bono (Paul Hewson, voce si chitara), Larry Mullen Jr. (tobe) si chitaristul The Edge. Formatia a vandut, de-a lungul anilor, peste 150 de milioane de albume.

Precedentul turneu sustinut de U2, intitulat "360º Tour", reprezinta seria de concerte cu cele mai mari incasari din istorie, cu venituri de 737 de milioane de dolari obtinute in 2010 si 2011, scrie MEDIAFAX.

Autoritatile franceze au centralizat 128 de morti in urma atentatelor comise, vineri seara, la Paris, conform unui bilant provizoriu, care precizeaza ca aproape 200 de persoane sunt ranite, 99 fiind in stare critica. Aproximativ 100 de persoane au murit in atacul comis de trei teroristi kamikaze in sala de concerte Bataclan, unde formatia Eagles of Death Metal sustinea un concert. Membrii formatiei rock Eagles of Death Metal au scapat cu viata in urma atacului comis in sala de concerte, insa nu se cunoaste soarta tuturor membrilor staff-ului formatiei rock americane.

Citeste si:
Ramona Olaru, moment de panică în Paris. Ce i s-a întâmplat...
Ramona Olaru, moment de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.