Cantareata britanica Sophie Ellis-Bextor a devenit mama pentru a patra oara, dupa ce a nascut, la inceputul lunii noiembrie, un baietel, informeaza contactmusic.com.

Bebelusul, care a primit prenumele Jesse, se simte bine si a fost deja externat alaturi de mama lui. Artista britanica a publicat, sambata, pe contul ei de Instagram o fotografie in care apare alaturi de cel mai tanar membru al familiei sale.

"Ia te uita cine este aici! Bebelusul Jesse Jones, care s-a nascut pe 3 noiembrie, este acum acasa, sanatos, cu familia lui. Suntem cu totii incantati. Bine ai venit pe lume, baiatul meu drag!", a scris cantareata in mesajul care insoteste fotografia.

Sophie Ellis Bextor, in varsta de 36 de ani, este casatorita cu Richard Jones, basistul trupei The Feeling. Cei doi muzicieni au impreuna trei fii - Sonny, in varsta de 11 ani, Kit, in varsta de sase ani si Ray Holiday, in varsta de trei ani, scrie MEDIAFAX.

Sophie Ellis Bextor si Richard Jones s-au cunoscut in 2003, la o saptamana dupa ce cantareata se despartise de partenerul ei din ultimii sase ani, Andy Boyd, si s-au casatorit in Italia, in iunie 2005.

Cantareata si compozitoare, Sophie Ellis-Bextor a cunoscut celebritatea in anul 2000, odata cu lansarea pe piata a single-ului "If This Ain't Love", cantat impreuna cu DJ Spiller. De atunci, artista britanica a lansat si alte piese de succes, precum "Murder On The Dancefloor", "Take Me Home" si "Music Gets the best of me". Muzica cantaretei Sophie Ellis-Bextor reprezinta un amestec de disco si pop, cu influente electro din anii '80.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.