Tudor Chirila spune ca este mai mult decat evident ca Nicolae Banicioiu a dat ordin spitalelor sa afirme ca se descurca in criza victimelor incendiului din Colectiv, cantaretul precizand ca la fel de grava este si atitudinea managerilor de spitale care au consimtit sa faca parte din acest joc odios.

"Este mai mult decat evident ca Banicioiu a dat ordin spitalelor sa afirme ca se descurca in criza celor arsi. Este mai mult decat evident ca soarta unor oameni a fost batjocorita pentru un gest de PR. Insa la fel de grava mi se pare atitudinea managerilor de spitale care au consimtit sa faca parte din acest joc odios (...) In comentarii mi se spune ca cei in stare critica ar fi murit oricum. Dar eu intreb: ce facem cu cei in stare grava care au ajuns sau risca sa ajunga in stare critica doar pentru ca ministerul spune ca ne descurcam?", a scris Tudor Chirila, sambata, pe contul sau de Facebook.

El a transmis si "un gand bun pentru medicii care in aceste circumstante nefavorabile au facut si fac tot posibilul pentru a salva vieti".

In urma incendiului din clubul Colectiv, din 30 octombrie, si-au pierdut viata 41 de persoane, dintre care noua au decedat sambata, sapte in spitale din Capitala si doua in Olanda, unde au fost transferate, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.