Actrita Olga Kurylenko, interpreta Bond Girl din filmul "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace", din 2008, a devenit mama pentru prima data, la inceputul lunii octombrie, informeaza contactmusic.com.

Actrita, care are origini ruse si ucrainene, a nascut pe 3 octombrie un baietel, care se numeste Alexander Max Horatio. Bebelusul este primul copil al actritei, care are o relatie cu actorul Max Benitz.

Max Benitz, devenit intre timp jurnalist si scenarist, a jucat alaturi de Russell Crowe in filmul "Master and Commander: La capatul Pamantului/ Master and Commander: The Far Side of the World" (2003).

Olga Kurylenko a fost casatorita cu fotograful de moda francez Cedric van Mol, in perioada 2000 - 2004, si cu antreprenorul american Damian Gabrielle, in perioada 2006 - 2007, scrie MEDIAFAX.

Dupa ce s-a facut remarcata in precedentul film din seria "James Bond", Olga Kurylenko a devenit o actrita apreciata si la Hollywood si a jucat alaturi de Tom Cruise in filmul SF "Oblivion" si alaturi de Russell Crowe in drama "The Water Diviner".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.