Nightwish revine in Romania in luna decembrie, cu prilejul turneului Endless Forms Most Beautiful European Tour, concertul trupei fiind deschis de trupele Arch Enemy si Amorphis.

Nightwish porneste in finalul acestui an in turneu pe un traseu care include un concert in Bucuresti, la cateva zile dupa cel de la Praga. Show-ul din Capitala va avea loc in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo.

Trupa, originara din orasul Kitee, a devenit Simbolul Nordului in aria muzicii symphonic metal. Cariera lor internationala incepand in anul 1999 cu albumul Wishmaster.

Muzica lor este inspirata de scrierile lui Tolkin, Stephen King si Edgar Allan Poe, putand fii descrisa ca o compozitie plina de semnificatii, intunecata dar nu trista.

Endless Forms Most Beautiful este cel de-al optulea album de studio al celei mai cunoscute trupe de symphonic power metal, fiind lansat in Europa pe 27 martie 2015. Acesta este primul album al formatiei cu noua sa solista Floor Jansen.

Trupele Arch Enemy si Amorphis sunt cele care vor deschide concertele trupei Nightwish din acest turneu, conform nightwish.artmania.ro.

Arch Enemy este o formatie suedeza de death metal melodic, infiintata in anul 1996, in orasul Halmstad din Suedia. Popularitatea trupei a progresat treptat de la album la album, in prezent fiind una dintre cele mai puternice formatii metal din lume. In total, trupa a lansat noua albume de studio, doua albume live, doua albume compilatie, trei DVD-uri si trei EP-uri.

Amorphis este o binecunoscuta formatie de progresive-folk metal, ce a fost infiintata in anul 1990 in Finlanda. De-a lungul anilor, trupa a castigat mai multe premii notabile, inclusiv premiul Emma pentru cel mai bun album metal al anului 2009, echivalentul finlandez al premiilor Grammy.

Biletele pentru concertul Nightwish, Arch Enemy si Amorphis sunt disponibile in retelele Eventim, Myticket sau in magazinele partenere: Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, Carturesti, si pe site-ul nightwish.artmania.ro.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.