Forbes a anuntat topul celor mai bine platiti actori de comedie, informeaza contactmusic.com.

Jerry Seinfeld, coautor al serialului TV "Seinfeld", ocupa pentru a patra oara primul loc in topul Forbes al celor mai bine platiti actori de comedie. In varsta de 61 de ani, Jerry Seinfeld a obtinut venituri estimate la 36 milioane de dolari in perioada 1 iunie 2014 - 1 iunie 2015, gratie redeventelor primite pentru redifuzarea serialului "Seinfeld". In plus, starul american a obtinut venituri considerabile dintr-o serie foarte profitabila de spectacole de stand-up comedy si din serialul sau online "Comedians in Cars Getting Coffee".

Kevin Hart a urcat trei locuri fata de topul de anul trecut si ocupa pozitia a doua, cu venituri de 28,5 milioane de dolari.

Ventrilocul Terry Fator, un star al spectacolelor din Las Vegas, se afla pe pozitia a treia, cu venituri de 21,5 milioane de dolari.

Jeff Dunham si Russell Peters se afla la egalitate pe locul al patrulea, cu venituri de 19 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine platiti actori de comedie este completat de Aziz Ansari (9,5 milioane de dolari), Louis C. K. (9 milioane de dolari), Gabriel Iglesias (8,5 milioane de dolari), John Bishop (8 milioane de dolari) si Dave Chapelle (7,5 milioane de dolari), scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.