Stefan Banica sustine seria concertelor extraordinare de Craciun pentru al 14-lea an consecutiv, o traditie-record, fiind cea mai longeviva si complexa productie muzicala din Romania.

Spectacolele din acest an vor avea loc pe 11 si 12 decembrie, la Sala Palatului, de la ora 19.30.

“In fiecare an, la concertele de Craciun, ma bucur ca avem foarte multi spectatori din tara, nu doar din Bucuresti, si chiar din strainatate. Sunt oameni care vin special pentru acest concert, devenit deja un mod traditional de intrare in atmosfera sarbatorilor de iarna. Ce onoare mai mare poate fi pentru un artist decat sa vada in sala, de fiecare data, mai multe generatii la un loc: de la copii, adolescenti si pana la parinti si bunici! Ce poate fi mai frumos?! Astept cu drag sa ne revedem si in acest an la Sala Palatului, pe 11 si 12 decembrie, sa cream impreuna o atmosfera de neuitat.” – a declarat Stefan Banica

Stefan Banica detine recorduri de neegalat in showbiz-ul romanesc. Din 2002 pana in prezent, artistul a sustinut aproape 60 de concerte de Craciun, insumand un numar record de spectatori. Productiile Sefan Banica surprind prin complexitate si spectaculozitate, devenind de-a lungul celor 14 ani, modul traditional al mai multor generatii de a intra in atmosfera sarbatorilor de iarna, cu energie si bucurie.

Concertul extraordinar de Craciun Stefan Banica este un eveniment de referinta in peisajul muzical romanesc. De la an la an, productiile au crescut in complexitate, oferind publicului, de fiecare data, o experienta noua. Si in acest an, fanii vor avea parte de un spectacol grandios, din care nu vor lipsi invitatii-surpriza, efectele speciale, lumini si grafica inedita. Mai presus de toate, insa, publicul se va bucura de un spectacol live emotionant si energic.

Traieste momente speciale si pretuieste valorile! Vino la Concertul extraordinar de Craciun Stefan Banica, pe 11 si 12 decembrie, ora 19.30, la Sala Palatului! O performanta unica a unui artist roman!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.