Halle Berry si sotul ei, actorul francez Olivier Martinez, au fost dati in judecata de un angajat al Aeroportului International din Los Angeles, care i-a acuzat pe cei doi artisti ca l-au agresat fara niciun motiv, in luna ianuarie a acestui an, si le-a cerut despagubiri de 5 milioane de dolari.

Ronaldo Owens afirma ca Olivier Martinez l-a lovit in zona fetei cu un scaun auto pentru bebelusi, in timp ce actorii, inconjurati in acel moment de paparazzi, incercau sa ajunga cat mai repede la un automobil care ii astepta in fata aeroportului, potrivit contactmusic.com.

In documentele depuse la tribunal, luni, Ronaldo Owens spune ca nu blocase in niciun fel deplasarea celor doi actori si ca avea tot dreptul sa se afle in acel loc, deoarece era angajat al aeroportului, in momentul in care Olivier Martinez l-ar fi lovit fara sa fi fost provocat. De asemenea, Owens o acuza pe Halle Berry, spunand ca vedeta hollywoodiana s-ar fi aflat la originea agresiunii, deoarece i-ar fi oferit sotului ei "un cec in alb pentru acel atac".

Ronaldo Owens solicita daune de 5 milioane de dolari.

Actorul Olivier Martinez era insotit de sotia sa si de fiica acesteia dintr-o relatie anterioara, Nahla, in varsta de sase ani, dar si de fiul cuplului, Maceo, nascut in octombrie 2013. Actorul francez Olivier Martinez, in varsta de 49 de ani, a avut relatii cu mai multe femei celebre, precum actritele Mira Sorvino, Juliette Binoche, Michelle Rodriguez si Rosie Huntington-Whiteley, cantareata Kylie Minogue si modelul Goya Toledo, scrie MEDIAFAX.

Olivier Martinez a inceput o relatie cu Halle Berry in 2010, in timpul filmarilor de la productia cinematografica "Valul intunecat/ Dark Tide". Cei doi actori s-au logodit in martie 2012 si s-au casatorit in cadrul unei ceremonii private in Franta, pe 13 iulie 2013. Fiul lor, Maceo, s-a nascut in octombrie 2013, la Los Angeles.

Halle Berry a devenit cunoscuta cu rolul din filmul "Bumerangul/ Boomerang" (1992) si a confirmat asteptarile criticilor de specialitate cu rolurile din "Familia Flintstones: Aventuri in Epoca de Piatra/ The Flintstones" (1994) si "Bulworth" (1998). Pe langa Oscarul castigat in 2002, pentru "Puterea dragostei/Monster's Ball", Halle Berry a devenit un star mondial cu roluri precum cele din franciza "X-Men", "Cod de acces: Swordfish/ Swordfish" (2001) si "Sa nu mori azi/ Die Another Day" (2002). Actrita a regasit succesul de odinioara si in anii 2010, cu filmele "Atlasul norilor/ Cloud Atlas" (2012) si "Apel de urgenta/ The Call" (2012).

Citeste si:
Cum percep celebritatile frumusetea? 10+ citate care nu au legatura...
Cum percep celebritatile...

Halle Berry a castigat insa si o Zmeura de Aur pentru cea mai proasta interpretare feminina, in 2005, pentru rolul din "Catwoman", si este una dintre putinele actrite de la Hollywood care s-au prezentat la ceremonie pentru a-si ridica in persoana acest trofeu deloc de invidiat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.