Actorii Morgan Freeman si Sean Connery conduc intr-un clasament al starurilor cu cele mai sexy voci, care a fost realizat de compania de transport aerian British Airways, informeaza contactmusic.com.

Reprezentantii British Airways au realizat un sondaj in randul pasagerilor care au folosit compania de transport britanica, chestionandu-i pe acestia cu privire la vocile pe care le gasesc atractive.

Astfel, actorul american Morgan Freeman s-a situat pe primul loc in lista celebritatilor cu cele mai sexy voci, potrivit pasagerilor britanici. Morgan Freeman este urmat in acest clasament de cantareata Dolly Parton si de actrita Reese Witherspoon.

In acelasi timp, actorul scotian Sean Connery a fost considerat celebritatea cu cea mai atractiva voce de catre americanii care au vizitat Marea Britanie si care au folosit pentru a ajunge la destinatie cursele British Airways. Sean Connery a fost urmat in acest clasament de actorul britanic Hugh Grant si de actrita britanica Keira Knightley.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.