Anne Hathaway este insarcinata cu primul sau copil, dupa ce timp de mai multi ani artista si sotul ei, Adam Shulman, au incercat sa devina parinti.

O sursa apropiata actritei a confirmat informatia pentru revista americana OK!. Suspiciuni in acest sens au aparut dupa ce Anne Hathaway a aparut, in luna septembrie, la premiera celui mai recent film al sau, "Internul/ The Intern", purtand o rochie neagra mulata, din care i se vedea burtica de gravida.

"Incearca de mai mult timp sa aiba un copil si este incredibil pentru ei ca au primit aceasta veste buna", a declarat sursa citata. Aceasta a precizat ca sarcina a fost o surpriza pentru Anne Hathaway si Adam Shulman, mai ales ca acestia isi pierdusera speranta ca ar mai putea deveni parinti. Informatia nu a fost confirmata de Anne Hathaway si de sotul acesteia. "Deocamdata, ea si Adam se bucura sa pastreze micul lor secret", a mai spus aceeasi sursa.

Anne Hathaway si Adam Shulman sunt impreuna din 2008 si s-au logodit in noiembrie 2011. Cei doi s-au casatorit in septembrie 2012, in cadrul unei ceremonii private, care s-a desfasurat in California.

In ultimii ani, in presa americana au mai aparut informatii potrivit carora Anne Hathaway ar fi insarcinata, care au fost ulterior dezmintite de actrita.

Actrita americana Anne Hathaway a fost apreciata de critici si de public pentru rolul din "Rachel se marita/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizata, in 2009, la Oscar.

Actrita a jucat, de asemenea, in "Diavolul se imbraca de la Prada" si in "Brokeback Mountain". Ea a putut fi vazuta pe marile ecrane in 2010 in filmul "Dragoste si alte dependente/ Love and Other Drugs", in care a jucat alaturi de Jake Gyllenhaal, dar si in animatia "Alice in Tara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, in care a jucat rolul Reginei Alba. In 2011 si 2014, actrita a asigurat vocea personajului Jewel din animatia de mare succes "Rio" si in continuarea peliculei, "Rio 2".

Citeste si:
Un barbat a fost injunghiat pe platourile unde este filmat un...
Un barbat a fost injunghiat...

Anne Hathaway a putut fi vazuta pe marile ecrane si in rolul Fantine din filmul "Mizerabilii/ Les Miserables", regizat de Tom Hooper, dar si in pelicula "Interstellar: Calatorind prin univers/ Interstellar", de Christopher Nolan. Hathaway joaca si in filmul "Internul/ The Intern", care a avut premiera pe 25 septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.