"Die Hard 6", al saselea film din seria cinematografica "Greu de ucis", a intrat in etapa de preproductie, la Hollywood.

Aceasta franciza cinematografica de succes, al carei personaj central este curajosul politist newyorkez John McClane, va continua cu un al saselea film, ce va fi produs de studioul Fox. Cineastul Len Wiseman, care a regizat "Greu de ucis 4/ Live Free Or Die Hard", si producatorul Lorenzo di Bonaventura vor colabora la noul proiect cinematografic.

Noul film nu are deocamdata un scenarist, insa, potrivit presei de specialitate, "Die Hard 6" va fi un "prequel" - film a carui actiune precede evenimentele relatate in seria originala. Cu o actiune plasata in 1979, noul film va prezentat felul in care curajosul si ingeniosul John McClane a devenit politistul atat de iubit de spectatori.

Producatorii de la Hollywood vor ca Bruce Willis sa joace inca o data rolul politistului John McClane, iar un alt actor va interpreta o versiune mai tanara a aceluiasi personaj, scrie MEDIAFAX.

Franciza "Die Hard/ Greu de ucis", al carei prim film a fost lansat in 1988, a obtiunut incasari de peste 1,4 miliarde de dolari in box office-ul mondial. Cel mai recent film din serie, "Si mai greu de ucis/ A Good Day to Die Hard", lansat pe marile ecrane in 2013, a obtinut incasari de 304,6 milioane de dolari pe plan mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.