Loredana prezinta pe 7 si 8 noiembrie, la Sala Palatului, un nou spectacol-eveniment: „Imaginarium”. Artista pregateste numeroase surprize fanilor, intre care si un album nou, „Imaginarium”.

„De-abia astept sa impartasim universul si energia Imaginarium! Sunt coplesita de valul urias de aprecieri primite si va multumesc, asigurandu-va ca pregatim un show care sa fie rupt dintr-un Imaginarium colectiv, sa atinga cu emotie si sa fie o experienta unica. Iar ca sa devina realitate, rezerv pregatirilor in jur de 14 ore pe zi. In plus, inregistrez, scriu, mixez un nou album, Imaginarium. Daca totul va fi cum ne-am imaginat, il vom putea lansa in mod oficial la Sala Palatului”, a declarat artista.

Pentru al patrulea an consecutiv, Loredana va purta publicul intr-o calatorie fantastica, de-a lungul unui show spectaculos. Productiile Loredanei au revolutionat industia muzicala autohtona si au ridicat, in fiecare an, noi standarde. Productia „Imaginarium” se inscrie in aceeasi linie de anvergura, fiind o productie gigantica si elaborata, in care sunt angrenati sute de specialisti din cele mai diverse domenii.

Sambata, 7 noiembrie si duminica, 8 noiembrie, de la ora 20.00, Sala Palatului se va transforma intr-un taram fantastic, un spatiu dedicat emotiei si muzicii, creat de una dintre cele mai iubite artiste din toate timpurile, Loredana Groza.

Biletele se gasesc la Sala Palatului si online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, blt.ro, myticket.ro, iabilet.ro, eventim.ro. In functie de asezarea in sala, exista mai multe categorii de bilete: VIP – 200 lei, categoria I – 150 lei, categoria a II-a – 100 lei si categoria a III-a – 60 lei.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.