Concertul pe care Nana Mouskouri urma sa il sustina la Sala Palatului din Bucuresti, pe 25 noiembrie, a fost reprogramat pentru data de 5 martie 2016, in acelasi loc, din cauza unei interventii chirurgicale a cantaretei, in urma careia medicii i-au interzis artistei sa sustina spectacole.

Astfel, Nana Mouskouri a fost nevoita sa reprogrameze toate evenimentele din aceasta toamna, inclusiv concertul de la Bucuresti, potrivit organizatorilor.

Artista va relua in ianuarie anul viitor "Happy Birthday Tour", un turneu care a inceput in 2013 si se desfasoara in toata lumea. Turneul marcheaza aniversarea celebrei soliste si sarbatoreste compozitorii care i-au inspirat cariera de-a lungul anilor: Quincy Jones, Harry Belafonte, Michel Legrand.

Biletele deja achizitionate pentru data de 25 noiembrie raman valabile pentru data de 5 martie 2016, ora 20.00. Persoanele care au achizitionat deja bilete isi pot recupera banii de la distribuitorii de unde le-au cumparat. Organizatorii regreta disconfortul creat cumparatorilor de bilete in urma acestei situatii neprevazute.

Nana Mouskouri a revenit pe scena, dupa o pauza de cinci ani, in octombrie 2013, la Atena, cand a inceput turneul mondial aniversar "Happy Birthday". La Bucuresti, Nana Mouskouri va fi acompaniata de instrumentisti francezi si va sustine un concert care va cuprinde slagarele care au facut-o celebra.

Nana Mouskouri a studiat la Conservatorul din Atena la sectia de canto clasic si a devenit cunoscuta in strainatate gratie unui repertoriu de varietati internationale, interpretate cu o tonalitate cristalina. Totusi, cantareata a debutat in anii 1950 cu un registru de cantece clasice, interpretand mai ales texte ale poetilor greci puse pe muzica de Manos Hadjidakis.

In interviurile sale, artista a reamintit acest fapt, adeseori, acelora care ii reprosau ca a "folclorizat" cantecul grec. "Nu sunt o carte postala. Singurul lucru pe care l-am dorit intotdeauna a fost sa fac ca Grecia sa fie cunoscuta de toata lumea", a spus ea.

Nana Mouskouri este una dintre cantaretele cu cele mai mari vanzari de discuri din lume, intrucat albumele si single-urile ei, interpretate in 12 limbi, s-au vandut in peste 350 de milioane de copii pe plan mondial, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.