Actorul Randy Quaid si sotia sa, Evi, au fost retinuti in baza unui mandat de arestare, in timp ce incercau sa treaca frontiera ce desparte Canada de statul american Vermont, a anuntat, sambata, politia americana, citata de Reuters.

Sotii Quaid au fost arestati in timp ce incercau sa treaca granita americano-canadiana, pe autostrada Interstate 89, vineri seara, a precizat Politia din Vermont. Randy si Evi Quaid risca sa fie extradati in Statele Unite, in urma unei audieri la tribunal, in baza acelui mandat de arestare ce a fost emis de statul California. Autoritatile nord-americane au stabilit o cautiune de 500.000 de dolari pentru fiecare dintre cei doi soti.

Actorul a fost transportat la penitenciarul Northwest State din Swanton, in Vermont, iar sotia lui a fost transportata la penitenciarul Chittenden Regional din Soutth Burlington, a precizat politia americana.

La inceputul acestei saptamani, actorul si sotia lui au fost retinuti in Canada si amenintati cu deportarea, insa au fost in cele din urma eliberati de autoritatile canadiene. Randy Quaid a spus ulterior ca acel incident a fost cauzat de o "confuzie" generata de disputa mai veche cu autoritatile din California.

Starul american incearca sa obtina statutul de rezident permanent in Canada si locuieste de mai multi ani la Montreal, alaturi de sotia sa, Evi, care are dubla cetatenie, americana si canadiana, scrie MEDIAFAX.

Randy Quaid si sotia lui, Evi, au fugit in Canada in 2010, dupa ce au fost arestati de politistii americani pentru ocuparea ilegala a fostei lor resedinte din orasul californian Santa Barbara. Sotii Quaid au fost acuzati ca au intrat prin efractie si ca au cauzat pagube de peste 5.000 de dolari in fosta lor resedinta din Santa Barbara, despre care au sustinut ca se afla inca in proprietatea lor.

Sotii Quaid au solicitat autoritatilor canadiene sa le acorde statutul oficial de refugiati, sustinand ca au fost urmariti de "asasini de staruri de la Hollywood".

Actorul Randy Quaid si sotia lui, Evi Quaid, au cerut azil in Canada, sustinand ca au fost persecutati in Statele Unite ale Americii. Cei doi sustin, totodata, ca vietile lor sunt in pericol, dupa ce cativa buni prieteni de-ai lor - printre care Heath Ledger si David Carradine -, au fost "asasinati" in ultimii ani la Hollywood. Sotii Quaid au renuntat apoi la cererea de azil si au solicitat obtinerea statutului de rezident permanent in Canada.

Citeste si:
Ciucă este așteptat să-și depună mandatul de premier. Totul depinde...
Ciucă este așteptat să-și...

Randy Quaid, fratele mai mare al actorului Dennis Quaid, a aparut in numeroase filme, precum "Nebuni din dragoste", "Vecinii", "Magica legenda a spiridusilor", "Ziua in care lumea s-a sfarsit". Insa cele mai cunoscute roluri ale sale sunt cele din "Regele popicelor", seria "National Lampoon" si "Brokeback Mountain", recompensat cu premiul Oscar.

A fost nominalizat la premiile Oscar, Globul de Aur si BAFTA pentru rolul din "The Last Detail" (1973), a castigat un Glob de Aur pentru "LBJ: The Early Years" si are o stea pe Walk of Fame.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.