Actorul britanic Alex Giannini, cunoscut pentru rolurile din filmele "Secretele Gloriei" si "Elizabeth: Epoca de Aur", a murit vineri seara, in Plymouth, Marea Britanie, la varsta de 52 de ani, din cauze naturale, potrivit purtatorului sau de cuvant, citat de bbc.com.

Giannini a decedat cu o ora inainte de debutul spectacolului "Mack & Mabel", programat la Teatrul Regal din Plymouth. Reprezentatia din acea seara a fost anulata, insa oficialii teatrului au declarat ca celelalte spectacole vor urma programul stabilit, scrie MEDIAFAX.

"Ieri, talentatul si indragitul actor Alex Giannini a murit fulgerator, din cauze naturale. O incredibila forta vitala ne-a parasit", a fost anuntul facut de purtatorul de cuvant al lui Alex Giannini, sambata, pe contul sau de Twitter.

Actor si scriitor, Alex Giannini, nascut Alexander von Giannini, va putea fi vazut pe marile ecrane in filmul "Gangsteri de legenda/ Legend", de Brian Helgeland, care va intra in cinematografele romanesti pe 16 octombrie, si este cunoscut pentru aparitiile in lungmetrajele "Elizabeth: Epoca de Aur/ Elizabeth: The Golden Age" (2007), de Shekhar Kapur, si "Secretele Gloriei/ Miss Monday" (1998), de Benson Lee.

In ceea ce priveste teatrul, unde si-a petrecut cea mai mare parte a vietii, numele lui Giannini este legat de spectacole celebre, precum "Oh What a Lovely War" si "Batman Live".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.