Taylor Swift a fost inclusa de revista Forbes in topul pe 2015 al celor mai influenti oameni de afaceri cu varste de pana la 40 de ani.

Tanara vedeta americana este cel mai bine plasat reprezentant al industriei de divertisment in acest top - "40 Under 40" -, in care ocupa locul al saselea, gratie opiniilor sale deosebit de ferme in ceea ce priveste serviciile de streaming muzical.

Anul trecut, cantareata in varsta de 25 de ani si-a retras intregul catalog muzical de pe serviciul de streaming Spotify, intrucat dorea sa obtina compensatii financiare mai bune pentru dreptul de difuzare a muzicii sale. De asemenea, Taylor Swift a reusit sa ii convinga pe managerii grupului Apple sa renunte la planurile lor ce vizau neplata artistilor pentru operele lor muzicale, in timpul testarii noii aplicatii pentru dispozitive mobile Apple Music.

Activismul pe care l-a manifestat constant in domeniul afacerilor ce au legatura cu industria muzicala a ajutat-o sa fie inclusa in primele 10 pozitii ale topului "40 Under 40" intocmit de revista Forbes, la doar cateva zile dupa ce revista Vanity Fair a plasat-o pe primul loc in topul "The Powers That Be" pe 2015. In topul "40 Under 40" primele pozitii sunt ocupate de antreprenorul Adam Neumann - creatorul companiei WeWork -, J.B. Straubel - cofondator si manager tehnic al Tesla Motors - si Ryan Graves - CEO-ul companiei Uber.

Printre ceilalti reprezentanti ai industriei de divertisment care au fost inclusi in topul Forbes "40 Under 40" se mai afla prezentatorul TV britanic John Oliver (locul 10), actrita Jessica Alba (care detine The Honest Company, locul 15) si Ronda Rousey (actrita si campioana de judo si arte martiale, locul 40).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.