Actrita Glenn Close a depus actele oficiale prin care a cerut divortul de David Shaw, cel de-al treilea sot al ei, punand astfel capat unei casnicii care a durat aproape un deceniu, informeaza contactmusic.com.

Vedeta hollywoodiana s-a casatorit cu David Shaw, un expert in operatiuni de plasament financiar, in februarie 2006, insa casnicia lor s-a incheiat in 2015. Informatia a fost confirmata pentru revista People de agentul de presa al actritei americane. Potrivit presei internationale, carierele celor doi au reprezentat principalul motiv ce a dus la divortul cuplului, scrie MEDIAFAX.

"Glenn si David le-au spus prietenilor lor pe parcursul acestei veri ca urmeaza sa divorteze. El va continua sa locuiasca in Maine, in timp ce Glenn se va intoarce la New York, unde va locui permanent. S-au despartit in urma cu ceva vreme, insa relatia lor a ramas una amicala", a declarat o sursa pentru New York Post.

Inainte de acest al treilea divort, Glenn Close s-a casatorit pentru prima data cu Cabot Wade in 1969, insa a divortat de acesta in 1971. Apoi, s-a casatorit cu James Marlas in 1984, de care a divortat in 1987.

Actrita americana are o fiica, Annie Starke, cu fostul ei partener de viata John Starke.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.