Cantaretul american Usher s-a casatorit in secret cu partenera sa de viata, Grace Miguel, cu care are o relatie din anul 2009 si care este si manager al artistului, a anuntat, miercuri, un tabloid american, citat de contactmusic.com.

Artistul si Grace Miguel au generat mai multe zvonuri despre o logodna a lor, la inceputul acestui an, atunci cand iubita muzicianului a fost vazuta purtand un inel de logodna, insa cei doi nu au confirmat niciodata aceasta informatie.

In urma cu cateva zile, mai multe surse au dezvaluit pentru tabloidul Us Weekly ca Usher si iubita lui s-au casatorit in weekendul in care in Statele Unite ale Americii este celebrata Ziua Muncii (4 - 7 septembrie), iar apoi au plecat in Cuba pentru luna de miere. O alta sursa a declarat pentru acelasi tabloid ca, initial, Usher intentionase sa se casatoreasca in fata unui numar de 100 de invitati, pe proprietatea pe care o detine in Atlanta, insa a decis in cele din urma sa se casatoreasca in secret cu iubita lui, departe de atentia rudelor, a prietenilor si a presei. Saptamana trecuta, Grace Miguel a publicat pe contul ei de pe platforma online Instagram un colaj de fotografii in care apare alaturi de Usher, in timpul vacantei lor idilice din Cuba, iar multe dintre imagini prezinta aproape ostentativ o verigheta din aur masiv pe care ea o poarta pe degetul inelar de la mana stanga.

Usher a mai fost casatorit cu Tameka Foster, cu care are doi baieti, Usher "Cinco", in varsta de sapte ani, si Naviyd, in varsta de sase ani, dar cei doi s-au despartit la doi ani dupa nunta din august 2007, divortul fiind cerut de artistul american.

Usher a fost descoperit la un concurs de talente, pe cand avea 13 ani, si de atunci a lansat pe piata sapte albume. A jucat in seriale de televiziune si filme, precum "Scoala sub teroare", "O fata minunata" si "In The Mix". Albumul sau intitulat "Confessions", lansat in 2004, a fost premiat cu mai multe discuri de platina si s-a vandut in peste 20 milioane de copii la nivel mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.