Gabriel Cotabita le-a multumit tuturor celor care i-au transmis mesaje de sustinere in ultima perioada prin intermediul unui filmulet publicat pe contul sau de Facebook si le-a transmis fanilor ca se vor revedea in curand.

In textul publicat pe contul sau de Facebook, Gabriel Cotabita le multumeste tuturor celor care i-au trimis mesaje de incurajare in ultima perioada si le ureaza acestora sa aiba "o zi linistita".

"Dragii mei, ma bucur ca am ocazia sa vorbesc cu voi in acest moment. Vreau sa va multumesc pentru toate gandurile bune si toate urarile pe care mi le-ati acordat in aceasta perioada. Si fiti convinsi ca foarte curand ne vom revedea. Asa ca, pana atunci, va urez, cu mare drag, sa aveti o zi linistita", spune Gabriel Cotabita in filmuletul publicat pe contul sau de pe reteaua de socializare Facebook.

Pe de alta parte, luni a fost lansat videoclipul piesei "Ce zi linistita", semnata de Gabriel Cotabita si Matteo, iar in acest clip apare si Andreea Esca, vedeta TV avand un mesaj pentru melomani, pe care il transmite - asa cum i-a obisnuit pe romani - de la pupitrul stirilor, scrie MEDIAFAX.

"Doamnelor si domnilor, iata care sunt principalele evenimente ale zilei. De fapt, astazi nu vom vorbi nici despre motiunile de cenzura, nici despre casele de amanet jefuite sau catastrofele naturale. Sunt aici doar ca sa va urez o zi linistita! Sigur, n-ar fi rau sa luati, totusi, bacalaureatul" - este mesajul pe care il transmite Andreea Esca, in videoclipul nou lansat.

Totodata, pe 28 octombrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc "Gala Chapeau!", un eveniment care reuneste artisti din toate generatiile ce vor interpreta hituri ale lui Gabriel Cotabita. Astfel, Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temisan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todorut (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminita Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Mita (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nuca, Rashid, alaturi de VH2 si Andrei Tudor Band vor interpreta cele mai indragite melodii ale lui Gabriel Cotabita, intr-un spectacol prezentat de Mihai Bendeac.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

"Gala Chapeau!" se anunta a fi un regal muzical complet, plin de surprize si incarcat de emotie, Gabriel Cotabita fiind alaturi de prietenii sai din industrie si de publicul din sala pentru a asculta "Domnisoara, nu pleca", "Raiul e pe pamant", "Conventional", "Cand zambesti" si "Noapte albastra", precum si multe alte piese, reinterpretate si sustinute pe scena Salii Palatului de unele dintre cele mai indragite voci din Romania.

Gabriel Cotabita a fost internat la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din Bucuresti pe 8 mai, dupa ce a fost gasit in stop cardio-respirator, in stare de inconstienta, intr-o sala de fitness de la un hotel din Capitala. Cotabita a fost transferat, pe 16 iunie, la Spitalul Elias, pentru un proces complex de recuperare. Cantaretul a fost externat pe 16 iulie, dupa 27 de zile de tratament in Spitalul Elias din Capitala, starea acestuia fiind ameliorata si urmand sa continue tratamentul de recuperare in ambulatoriu.

Citeste si:
Judecător mort în drum spre spital. Gabriel Apostol și-ar fi...
Judecător mort în drum spre...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.