Pe 7 si 8 noiembrie, Sala Palatului va deveni spatiul plasmuirii si al fanteziei! Loredana, Diva absoluta a showbiz-ului romanesc, sustine, pentru al patrulea an consecutiv, cel mai mare si mai asteptat eveniment al toamnei: show-ul Imaginarium.

Concertele pe care Loredana le sustine in fiecare toamna la Sala Palatului au devenit o traditie, inceputa in 2012. Artista a revolutionat industria muzicala din Romania, ridicand, an de an, nivelul show-urilor, care se situeaza la cele mai inalte standarde internationale. Productia grandioasa si prestatia artistica fara cusur a Loredanei au cucerit publicul si presa de specialitate. Sedus de show-urile inedite si marete ale Loredanei, publicul asteapta cu nerabdare noua productie, Imaginarium. De aceea, in acest an, artista a programat de la inceput doua seri de spectacol, care vor avea loc sambata, 7 noiembrie si duminica, 8 noiembrie, incepand cu ora 20.00.

Loredana a intrat in istoria muzicala a Romaniei la 16 ani, cand a devenit cea mai tanara participanta si castigatoare a concursului Mamaia. De atunci, parcursul artistei in inimile publicului si in clasamente a fost de neoprit. Avand capacitati vocale remarcabile, care ii permit sa abordeze toate genurile muzicale, inovativa, debordand de creativitate si magnetism, Loredana este Diva absoluta.

Loredana, in Imaginarium – pe 7 si 8 noiembrie, ora 20.00, la Sala Palatului! Un show de neinchipuit, in care vei percepe real imaginatia, nu doar cu ochii mintii!

Biletele se gasesc la Sala Palatului si online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, blt.ro, myticket.ro, iabilet.ro, eventim.ro.

In functie de asezarea in sala, exista mai multe categorii de bilete: VIP – 200 lei, categoria I – 150 lei, categoria a II-a – 100 lei si categoria a III-a – 60 lei.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.