Jamie Spears, tatal cantaretei Britney Spears, i-a impus artistei sa nu mai inceapa o relatie amoroasa in urmatoarele sase luni si sa se concentreze pe ea insasi, potrivit contactmusic.com.

Jamie Spears i-a cerut fiicei sale in varsta de 33 de ani sa ia o pauza de la relatiile amoroase dupa recenta despartire a cantaretei de iubitul sau, producatorul de televiziune Charlie Ebersol. Potrivit relatarilor din luna iunie din presa americana, Britney Spears si Charlie Ebersol au pus capat unei relatii care a inceput in octombrie 2014.

Tatal lui Britney Spears crede ca artista trebuie sa se concentreze mai mult asupra ei insasi si i-a cerut acesteia sa se abtina o perioada de sase luni de la a mai intra intr-o relatie de dragoste.

"Jamie vrea ca aceasta sa isi recastige increderea in sine insasi dupa despartirea de Charlie, in timp ce Britney vrea sa isi gaseasca un nou partener imediat. Ea isi preseaza zilnic tatal, sustinand ca un nou barbat o va ajuta sa il uite pe Charlie", a declarat o sursa pentru revista OK!. Insa Jamie se teme ca fiica sa va sfarsi prin a avea din nou inima franta, a mai spus sursa citata.

Britney Spears a fost casatorita de doua ori. Prima data, cantareata s-a casatorit cu prietenul ei din copilarie Jason Alexander, la Las Vegas, in ianuarie 2004, insa casatoria lor a fost anulata dupa doar 55 de ore. Apoi, artista s-a casatorit in 2004 cu Kevin Federline, membrul al trupei sale de dansatori, de care a divortat insa in 2007. Din aceasta casnicie, artista are doi fii - Sean Preston, in varsta de opt ani, si Jayden James, in varsta de sapte ani.

Britney Spears a fost apoi logodita cu Jason Trawick, de care s-a despartit insa in februarie 2013. In martie 2013, cantareata americana a inceput o relatie cu David Lucado, de care s-a despartit insa in august 2014, dupa o relatie de un an si jumatate, din cauza infidelitatii partenerului ei de viata, scrie MEDIAFAX.

Britney Spears, in varsta de 33 de ani, una dintre cele mai apreciate cantarete pop ale anilor '90, a sustinut in ultimele luni o serie de concerte la Las Vegas, care au fost bine primite de public si criticii de specialitate. Recent, artista americana a anuntat ca a decis sa prelungeasca aceasta serie de show-uri din Las Vegas - denumita "Britney: Piece Of Me" - pana in anul 2017.

Citeste si:
Britney Spears, „la cuțite” cu sora ei. Îi cere să nu mai facă uz...
Britney Spears, „la cuțite”...

Britney Spears se afla sub curatela tatalui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluand, totodata, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecator, dupa ce cantareata a avut o serie de episoade depresive. Tot in 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston si Jayden James. Insa, de atunci, Britney Spears a reusit sa isi reabiliteze imaginea si sa isi relanseze cariera muzicala, incepand cu lansarea albumului "Circus", in decembrie 2008. Spears a obtinut si o aparitie speciala in serialul de comedie "Glee", dupa un turneu mondial de succes in 2009. In martie 2011, cantareata si-a lansat cel de-al saptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima pozitie in topul Billboard Hot 100.

Citeste si:
Mira are planuri serioase de viitor. Artista își dorește să devină...
Mira are planuri serioase de...

Cel mai recent album al cantaretei, intitulat "Britney Jean", al optulea de pana acum, a fost lansat pe 3 decembrie 2013 si contine piese realizate in colaborare cu Will.i.am, producatorul albumului, rapperul T.I. si sora mai mica a lui Britney, Jamie Lynn Spears.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.