Actorul britanic Tom Hardy, care s-a remarcat in ultimii ani in mai multe filme de succes, precum "Mad Max: Drumul furiei", "Cavalerul negru: Legenda renaste", "Un spion care stia prea multe", "Inceputul" si "RocknRolla", va deveni tata pentru a doua oara, informeaza site-ul revistei People.

Tom Hardy si sotia lui, actrita si cantareata Charlotte Riley, au fost prezenti, joi seara, la premiera londoneza a celui mai recent film in care joaca starul britanic, lungmetrajul "Gangsteri de legenda/ Legend".

In ciuda unei siluete rotunjite serios de sarcina, Charlotte Riley, in varsta de 33 de ani, a pozat cu mult aplomb in fata jurnalistilor, pe covorul rosu, alaturi de sotul ei. Bebelusul, care se va naste la inceputul anului viitor, va fi primul copil al cuplului, scrie MEDIAFAX.

Tom Hardy, in varsta de 37 de ani, mai are un fiu - Louis Thomas, in varsta de 7 ani - dintr-o relatie anterioara. Tom Hardy si Charlotte Riley s-au logodit in vara anului 2010 si s-au casatorit in iulie 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.