Cel mai bogat star pop-rock din lume are o avere de aproximativ 1,6 miliarde de dolari, gratie actiunilor pe care le detine in compania ce administreaza reteaua de socializare Facebook, informeaza contactmusic.com.

Bono, solistul trupei irlandeze U2, a devenit cel mai bogat star pop-rock din lume. Artistul irlandez a cumparat 2,3% din actiunile detinute de site-ul Facebook.com in 2009, cu suma de 89,6 milioane de dolari, prin intermediul firmei sale de investitii, Elevation Partners. Potrivit Sunday Mirror, suplimentul duminical al tabloidului Daily Mirror, investitia a fost extrem de profitabila, iar averea lui Bono a ajuns in prezent la aproape 1,6 miliarde de dolari.

Ca urmare a flerului sau in afaceri, Bono l-a depasit pe Paul McCartney, fostul solist al grupului The Beatles, ce are o avere estimata la 1,16 miliarde de dolari, si a devenit cel mai bogat star pop-rock din lume, scrie MEDIAFAX.

Pe locul al treilea in acest top se afla cantareata Madonna, cu o avere de 800 de milioane de dolari. Site-ul Facebook.com a fost cotat la bursa in 2012, iar actiunile sale valoreaza in prezent aproximativ 200 de miliarde de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.