Actrita americana Shannen Doherty, celebra pentru rolurile din serialele de televiziune "Beverly Hills 90210" si "Farmece/ Charmed", a fost diagnosticata cu cancer mamar in luna martie, a anuntat miercuri revista People.

Shannen Doherty, in varsta de 44 de ani, a dezvaluit jurnalistilor de la revista People ca urmeaza un tratament impotriva acestei maladii si ca se concentreaza in prezent pe procesul de recuperare, informeaza Reuters.

Aceeasi publicatie americana a citat o serie de documente oficiale prezentate de actrita intr-un proces recent, in cadrul caruia juratii au aflat ca Shannen Doherty a fost diagnosticata cu cancer mamar in luna martie, scrie MEDIAFAX.

Actrita s-a casatorit cu fotograful Kurt Iswarienko in 2011. Acesta este cel de-al treilea mariaj al vedetei americane, care a mai fost casatorita de doua ori, cu Rick Salomon si Ashley Hamilton, insa ambele mariaje au durat mai putin de un an.

Shannen Doherty a devenit celebra gratie rolurilor Brenda Walsh din serialul "Beverly Hills, 90210" si Prue Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.