Studiourile Sony Pictures au anuntat doua continuari ale seriei "Bad Boys", pentru 2017 si 2019, insa nu se stie daca actorul american Will Smith va juca rolul principal in aceste pelicule sau va ocupa un loc in spatele camerei de filmat, informeaza contactmusic.com.

De curand, regizorul Joe Carnaham a semnat cu Sony Pictures un contract de colaborare pentru "Bad Boys 3", al carui scenariu original apartine lui David Guggenheim. In prezent, reprezentantii studiourilor sunt pregatiti sa treaca la pasii urmatori, mai ales ca au anuntat lansarea celei de-a treia parti a francizei pentru anul 2017.

In plus, noul director al Sony, Tom Rothman, a dezvaluit ca producatorii pregatesc si "Bad Boys 4", in 2019, insa nu este clar daca Will Smith, in varsta de 46 de ani, va relua rolul detectivului Mike Lowrey in urmatoarele doua parti ale filmului sau va lucra la aceste productii din spatele camerei, scrie MEDIAFAX.

Actorul american Will Smith declara in 2002 ca se va intoarce pe marile ecrane alaturi de partenerul sau Martin Lawrence, in rolurile politistilor din Miami, doar daca scenariul va fi unul bun. Primul film al seriei, lansat in 1995, si continuarea, "Bad Boys II", din 2003, au fost regizate de Michael Bay.

Actorul si cantaretul Willard Christopher "Will" Smith, nascut in 1968, a cunoscut succesul in lumea filmului odata cu serialul "Printul din Bel Air/ The Fresh Prince of Bel-Air" (1990). Pentru rolul pugilistului Muhammad Ali (Cassius Clay), din filmul "Ali" (2001), Will Smith a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor principal.

Will Smith a jucat, de asemenea, in "Baieti rai/ Bad Boys I si II" (1995 si 2003), in franciza "Barbati in negru/ Men in Black", in "Ziua independentei/ Independence Day", "In cautarea fericirii/ The Pursuit of Happyness" (2006) - alaturi de fiul sau, Jaden Smith -, "Legenda vie/ I Am Legend" (2007), "Hancock" (2008) si "Sapte suflete/ Seven Pounds" (2008). In filmul "1.000 post Terra/ After Earth", de M. Night Shyamalan, Will Smith a jucat din nou alaturi de fiul sau, Jaden Smith. In acest an, actorul a jucat in pelicula "Focus", alaturi de Margot Robbie.

Citeste si:
Cele mai așteptate filme ale anului 2023
Cele mai așteptate filme ale...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.