Trupa braziliana Sepultura va sarbatori 30 de ani de cariera printr-un concert care va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti (intr-un cort incalzit), pe 24 noiembrie.

Dupa show-ul de la Metalhead Meeting 2014, Sepultura a ales Bucurestiul drept una dintre destinatiile turneului mondial "Sepultura - 30 years", datorita fanilor dedicati pe care ii are in Romania, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Sepultura a fost infiintata in 1984, in perioada de glorie a metalului, in Belo Horizonte, Brazilia. Trupa reprezinta un nume important al thrash metalului, cu influente de hardcore punk si industrial metal. Cu 13 materiale discografice de studio in palmares, brazilienii au vandut milioane de albume in cei 30 de ani de cariera. Albume de succes precum "Arise" (1991), "Chaos A.D." (1993) si "Roots" (1996) au intrat in cultura muzicala a oricarui iubitor al genului, iar piese precum "Roots, Bloody Roots", "Arise", "Refuse Resist", "Ratamahatta", "Territory" si "Attitude" se regasesc in playlistul oricarui fan al muzicii metal.

Pentru concertul din 24 noiembrie, trupa Sepultura pregateste un setlist special care va conduce fanii prin toate albumele lansate din 1991 si pana in prezent.

Primele 100 de bilete la categoria acces general au pretul special de 75 de lei. De asemenea, zona din fata scenei este limitata la 200 de persoane, iar tichetele costa 120 de lei. Acestea pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet. Dupa epuizarea celor 100 de bilete la pret special, urmatoarele tichete vor costa 85 de lei, urmand ca cele ramase sa poata fi achizitionate la pretul de 95 de lei. In ziua concertului, biletele vor costa 100 de lei, in limita spatiului disponibil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.