Cody Walker, cel mai mic dintre fratii lui Paul Walker si cel care il va inlocui pe regretatul actor in viitoarele filme din franciza de succes "Furios si iute", s-a casatorit, sambata, cu iubita sa, Felicia Knox, potrivit dailymail.co.uk.

Cody Walker, in varsta de 27 de ani, s-a casatorit cu iubita sa intr-o ceremonie organizata in statul american Oregon, care a fost umbrita de absenta fratelui sau Paul, care a decedat intr-un accident de automobil la sfarsitul anului 2013, scrie MEDIAFAX.

In prima parte a acestui an, Cody a declarat ca ii va fi "foarte greu" sa nu il aiba alaturi in aceasta zi pe fratele sau Paul. "Felicia si cu mine suntem impreuna de sapte ani - el (Paul, n.r.) a fost si fratele ei, iar Felicia a fost si sora lui", a spus Cody Walker.

Atat Cody Walker, cat si celalalt frate al sau, Caleb Walker, s-au implicat pentru a duce la bun sfarsit filmarile ultimului film al lui Paul Walker, "Furios si iute 7". Cody Walker i-a impresionat pe producatorii lungmetrajului "Fast & Furious 7", iar acestia au decis sa il distribuie pe fratele mai tanar al lui Paul Walker in viitoarele filme din aceasta franciza de succes.

Cody a preluat rolul interpretat de fratele sau, aparand ca o dublura a acestuia, pentru ca producatorii sa poata sa finalizeze mai multe scene importante din film.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.