Cantareata americana Britney Spears a confirmat informatiile aparute recent in presa din Statele Unite ale Americii, potrivit carora va avea o aparitie speciala in serialul "Jane the Virgin" difuzat de postul de televiziune CW, informeaza site-ul revistei People.

"Ne vedem la Marbella Hotel in curand! Voi fi invitat special intr-unul dintre serialele mele preferate, «Jane the Virgin». Un vis devenit realitate", a scris Britney Spears intr-un mesaj publicat pe Twitter, ce era adresat actritelor Gina Rodriguez si Jaime Camil.

Gina Rodriguez, o actrita in varsta de 31 de ani recompensata cu un Glob de Aur pentru rolul din acest serial, a publicat la randul ei un mesaj pe Twitter, prin care a salutat prezenta in show-ul TV al celebrei cantarete pop: "Am cazut de pe scaun, la propriu, cand am auzit vestea. Britney Spears, abia astept sa lucram impreuna! Mi s-a facut pielea de gaina si am emotii. E de necrezut!".

Britney Spears, in varsta de 33 de ani, nu se afla insa la prima experienta de actrita. Vedeta americana a aparut deja in serialul "How I Met Your Mother" in 2008 si in serialul "Will & Grace" in 2006.

"Jane The Virgin", difuzat de CW, are o distributie majoritar hispanica si prezinta povestea unei tinere profesoare, virgina si cu profunde convingeri religioase, inseminata artificial printr-o eroare. Serialul, o adaptare in limba engleza a telenovelei venezuelene "Juana la Virgen", o are ca protagonista pe actrita Gina Rodriguez.

Britney Spears, una dintre cele mai apreciate cantarete pop ale anilor '90, a sustinut in ultimele luni o serie de concerte la Las Vegas, care au fost bine primite de public si criticii de specialitate. Recent, artista americana a anuntat ca a decis sa prelungeasca aceasta serie de show-uri din Las Vegas - denumita "Britney: Piece Of Me" - pana in anul 2017.

Britney Spears se afla sub curatela tatalui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluand, totodata, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecator, dupa ce cantareata a avut o serie de episoade depresive. Tot in 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston si Jayden James. Insa, de atunci, Britney Spears a reusit sa isi reabiliteze imaginea si sa isi relanseze cariera muzicala, incepand cu lansarea albumului "Circus", in decembrie 2008. Spears a obtinut si o aparitie speciala in serialul de comedie "Glee", dupa un turneu mondial de succes in 2009. In martie 2011, cantareata si-a lansat cel de-al saptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima pozitie in topul Billboard Hot 100.

Citeste si:
Britney Spears, „la cuțite” cu sora ei. Îi cere să nu mai facă uz...
Britney Spears, „la cuțite”...

Cel mai recent album al cantaretei, intitulat "Britney Jean", al optulea de pana acum, a fost lansat pe 3 decembrie 2013 si contine piese realizate in colaborare cu Will.i.am, producatorul albumului, rapperul T.I. si sora mai mica a lui Britney, Jamie Lynn Spears, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.