Papusile Muppets, celebrele personaje care isi mentin popularitatea dupa mai bine de trei decenii, ajung in premiera la Sala Palatului din Bucuresti, pe 17 noiembrie, de la ora 19.00, cu spectacolul muzical "Sesame Street Live - Elmo makes music".

Potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, spectatorii se vor putea bucura live de o poveste exceptionala, din care nu vor lipsi jocurile interactive si cele mai cunoscute cantece pentru copii, reorchestrate pe ritmuri de rock, pop, reggae, hip-hop, jazz si country, interpretate intr-o maniera plina de originalitate. Copiii si adultii, care au crescut alaturi de faimosul serial de televiziune "Sesame Street", sunt invitati sa se alature distractiei cu faimoasele papusi Muppets. Abby Cadabby, Elmo, Big Bird, Cookie Monster, Oscar, Bert, Ernie si Telly sunt doar cateva dintre cele 17 personaje ce vor evolua, sub lumina reflectoarelor, pe scena Salii Palatului, intr-un decor fascinant plin de culoare.

Produs de VEE Corporation Production, spectacolul muzical "Sesame Street - Elmo makes music" prezentat de Papusile Muppets se adreseaza intregii familii, dar, prin continutul educational ce contribuie la dezvoltarea cognitiva si emotionala, show-ul poate fi perceput ca un instrument deosebit de util copiilor prescolari si elevilor.

Abby Cadabby, "zana in formare", pasionata de muzica si de cantat, decide sa isi intemeieze o trupa pe Sesame Street. Dar exista o problema - aceasta descopera ca ii lipsesc toate instrumentele. Ce va face Abby pentru a rezolva aceasta problema? Noii sai prieteni de pe Sesame Street i se alatura si o vor ajuta sa descopere "instrumente" despre care nici nu stia ca exista, precum vase, linguri, capace ale cosului de gunoi si chiar borcanele pentru dulciuri. Intr-o poveste muzicala plina de culoare si veselie, Elmo si prietenii sai ii vor invata pe spectatori ca oricine poate sa cante si sa compuna muzica deosebit de frumoasa.

Biletele pentru spectacolul "Sesame Street - Elmo Makes Music" au fost puse in vanzare si sunt disponibile la Sala Palatului, in reteaua Bilete.ro, la magazinele Inmedio, oficiile Postei Romane, magazinele Germanos, dar si online, pe www.bilete.ro. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, astfel: golden VIP - 185 de lei, VIP - 165 de lei, categoria I - 145 de lei, categoria II - 99 de lei, categoria III - 85 de lei si categoria IV - 67 de lei.

Citeste si:
Richard Browning, inventatorul costumului de zbor individual, vine...
Richard Browning,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.