Madonna si-a angajat o asistenta care trebuie sa ii aduca aminte sa manance, intrucat vedeta este prea ocupata cu pregatirile pentru noul sau turneu mondial, "Rebel Heart Tour", care va debuta pe 9 septembrie, la Montreal, in Canada.
Madonna, care este o perfectionista, a declarat intr-un interviu pentru publicatia Entertainement Weekly ca si-a angajat o asistenta care are drept sarcina sa ii aduca aminte sa manance: "Am chemat politia alimentatiei".

Astfel, asistenta o intreaba frecvent "Ai mancat? Ai baut suficienta apa?, iar Madonna ii raspunde acesteia: "C.tea, pleaca de la bara mea de dans!" - o slujba dificila pentru asistenta, insa necesara pentru vedeta in varsta de 56 de ani, avand in vedere ca aceasta face parte dintre artistii care nu se mai gandesc la ei atunci cand lucreaza. Considerata una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numita si "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este si cel mai bine vanduta cantareata din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame. In august 2009, Madonna a concertat la Bucuresti, in cadrul turneului "Sticky and Sweet".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.