O continuare a serialului de televiziune "Prison Break", cu actorii Wentworth Miller si Dominic Purcell in rolurile principale, va fi lansata pe micile ecrane nord-americane in anul 2016.

Wentworth Miller si Dominic Purcell isi vor relua rolurile interpretate in serialul original pentru un nou sezon, considerat o "editie limitata", care va contine 10 episoade. Zvonurile despre o continuare a serialului "Prison Break" au aparut de mai multe saptamani in presa americana, insa anuntul care a confirmat aceste informatii a fost facut abia joi de reprezentantii postului de televiziune Fox.

"As descrie acest proiect ca un fel de «sequel» (continuare a unui film sau serial, n.r.). Va prelua aceleasi personaje, la cativa ani de unde le-a lasat in ultimul sezon al serialului. Fratii se vor intoarce. Unele dintre cele mai memorabile personaje din acel show TV vor reveni si ele", a dezvaluit Dana Walden, copresedinte al postului Fox.

Al patrulea sezon al serialului "Prison Break", ultimul din aceasta serie, a fost difuzat in Statele Unite in primavara anului 2009. Serialul "Prison Break" prezinta aventurile lui Michael Scofield (Wentworth Miller), un inginer genist civil, care se lasa inchis intentionat in penitenciarul Fox River din statul Illinois cu scopul de a organiza evadarea fratelui sau, Lincoln Burrows (Dominic Purcell), condamnat la moarte pentru asasinarea fratelui vicepresedintelui Statelor Unite. Condamnarea lui Lincoln Burrows a fost rezultatul unei inscenari organizate la cel mai inalt nivel al conducerii politico-administrative americane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.