Salma Hayek considera ca marile studiouri cinematografice americane nu mai sunt interesate sa colaboreze cu ea si ca, din acest motiv, cariera ei de la Hollywood se afla intr-o pauza temporara.

Actrita a dezvaluit in acelasi interviu recent ca nu este deloc ingrijorata din acest motiv, deoarece cariera ei continua sa se mentina la cote inalte, gratie altor proiecte cinematografice internationale.

"Cred ca ei nu ma mai vor (in filmele lor, n.r.), dar nu-mi pasa", a declarat Salma Hayek. Vorbind despre felul in care isi petrece timpul liber, actrita mexicana spune ca este ocupata cu diverse proiecte de caritate si cu o serie de filme produse in afara Statelor Unite. Salma Hayek a spus, de asemenea, ca acesta este motivul pentru care a lipsit de la numeroase evenimente si gale de premiere organizate in ultimii ani la Hollywood.

"Am primit premii in diverse locuri pentru actiunile mele umanitare si am lansat multe filme straine. Apoi, mai exista si sotul meu (Francois-Henri Pinault) care ma ia cu el in multe locuri. Au contat si aceste detalii, iar eu am fost pur si simplu ocupata sa imi traiesc viata", a spus Salma Hayek, scrie MEDIAFAX.

Vedeta mexicana a facut aceste dezvaluiri cu ocazia premierei de la Los Angeles, joi, a celui mai recent film al ei, animatia "The Prophet", ce a fost realizata pe baza volumului omonim scris in 1923 de poetul si artistul libanez Kahlil Gibran. Vocile personajelor principale din acest film animat sunt asigurate de Salma Hayek - care este si producator al filmului -, Liam Neeson, John Krasinski si Quvenzhané Wallis. De asemenea, Salma Hayek, in varsta de 48 de ani, l-a atacat inca o data in mod public pe miliardarul Donald Trump pentru politica sa din domeniul imigratiei. In editia de miercuri a emisiunii de televiziune "Good Morning America", actrita mexicana a criticat declaratiile lui Donald Trump, care candideaza pentru o nominalizare din partea Partidului Republican in alegerile prezidentiale din 2016.

Citeste si:
Amber Heard, noi acuzații în procesul momentului de la Hollywood:...
Amber Heard, noi acuzații în...

"Imigrantii reprezinta o forta de munca importanta in Statele Unite. Orice persoana informata cunoaste acest lucru", a spus Salma Hayek.

Salma Hayek este una dintre cele mai exotice frumuseti de la Hollywood. Ea a fost nominalizata la Oscar pentru interpretarea pe marele ecran a pictoritei mexicane Frida Kahlo din "Frida" (2002). Salma Hayek este producatorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urata din New York".

Vedeta hollywoodiana este casatorita din 2009 cu miliardarul francez Francois-Henri Pinault, cu care are o fetita, Valentina, in varsta de sapte ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.