Nepotii cantaretului american Michael Jackson vor fi vedetele propriului reality-show TV, care se va concentra pe vietile lor personale si profesionale.

Serialul "The Jacksons: Next Generation" ii va avea ca protagonisti pe copiii lui Tito Jackson - T.J., Taryll si Taj - si va prezenta felul in care acestia reusesc sa faca fata "fluxului constant de zvonuri, fanilor care ii hartuiesc si impostorilor care vor sa puna mana pe o parte din absolut orice are legatura cu averea familiei Jackson". Copiii cantaretului Michael Jackson, Prince, Paris si "Blanket", vor avea si ei cateva aparitii speciale in noul reality-show, alaturi de verisorul lor T.J., care este unul dintre tutorii legali ai lor. Noul serial TV va fi difuzat in Statele Unite de televiziunea Lifetime, incepand din luna octombrie.

Noua productie reprezinta viitorul proiect din seria de productii de televiziune dedicate familiei Jackson. Precedentul serial din aceasta serie, intitulat "The Jacksons: A Family Dynasty", i-a avut ca protagonisti pe Jermaine, Tito, Jackie si Marlon, si a prezentat felul in care cei patru frati au reusit sa treaca peste momentul dificil al mortii fratelui lor Michael, in 2009.

Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, in urma unei intoxicatii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat in spitale, pe care starul il folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, in perioada in care artistul american se afla la Los Angeles si efectua repetitii intense pentru ultimul sau turneu din cariera, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit sa debuteze in iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra.

Medicul personal al cantaretului, Conrad Murray, a fost gasit vinovat de omucidere involuntara si a fost condamnat la patru ani de inchisoare. El a fost eliberat in octombrie 2013, dupa ce a petrecut aproape doi ani in inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.