Lungmetrajul "Misiune: Imposibila. Natiunea secreta/ Mission: Impossible - Rogue Nation", de Christopher McQuarrie, cu Tom Cruise in rolul principal, a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend, fiind vizionat de 41.181 de spectatori si inregistrand incasari de 832.923 de lei.

Al cincilea film din franciza de actiune "Misiune: Imposibila", distribuit in Romania de Ro Image 2000, a debutat pe primul loc si in box office-ul nord-american, cu incasari de 56 de milioane de dolari in primul sau weekend de proiectii. Productia, foarte aproape de a deveni filmul cu cel mai bun debut din intreaga franciza, spune povestea agentului Ethan Hunt, care trebuie sa lupte impotriva Sindicatului, o puternica organizatie criminala.

Lungmetrajul de animatie "Minionii/ Minions", de Kyle Balda si Pierre Coffin, coboara pe locul al doilea, dupa patru saptamani de la debutul pe marile ecrane romanesti, cu incasari de 350.759 de lei, fiind vizionat de 17.710 spectatori de vineri pana duminica. Distribuita de Ro Image 2000, povestea minionilor, creata de Universal Pictures si Illumination Entertainment, isi are originea la inceputul timpurilor. Minionii au inceput ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi sa evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticalosi stapani. Niciodata n-au avut norocul sa-si pastreze in viata acei stapani, de la T. Rex la Napoleon, asa ca acum se trezesc ca nu au pe cine sa slujeasca si sunt afectati de o depresie profunda. Printre actorii care si-au imprumutat vocile pentru aceasta animatie se numara Jon Hamm, Michael Keaton, Steve Coogan si Geoffrey Rush.

"Omul-Furnica/ Ant-Man", de Peyton Reed, cel mai recent film inspirat din universul super-eroilor Marvel, se mentine pe locul al treilea in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 177.811 de lei si 8.406 spectatori. Filmul SF de actiune, care il are ca protagonist pe actorul Paul Rudd, secondat de Michael Douglas si Evangeline Lilly, este distribuit in cinematografele romanesti de Forum Film Romania. Inarmat cu o abilitatea extraordinara de a-si micsora dimensiunea si de a-si mari proportional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit sa isi accepte latura eroica si sa vina in ajutorul mentorului sau, cercetatorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce sta in spatele uimitorului costum Ant-Man, informeaza site-ul cinemagia.ro.

Comedia de animatie "Pixels: O aventura digitala/ Pixels", in care actorul Adam Sandler incearca sa impiedice o invazie extraterestra inspirata dintr-un celebru joc mecanic din anii 1980, se afla pe locul al patrulea in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 153.007 lei, dupa ce a fost vizionat de 7.884 de spectatori. "Pixels: O aventura digitala/ Pixels", produs de Happy Madison si 1492 Pictures si distribuit in Romania de InterComFilm Distribution, aduce pe marile ecrane personaje indragite ale jocurilor ce au facut istorie in anii '80. Cand extraterestrii intergalactici descopera niste jocuri video clasice si le iau drept o declaratie de razboi, ei ataca Pamantul dupa modelul prezentat chiar in aceste jocuri. Acum, presedintele Cooper trebuie sa-si cheme in ajutor fostii prieteni din salile de jocuri pentru a salva lumea de Pac-Man, Donkey Kong, Galaga, Centipede si Space Invaders.

Citeste si:
10 motive intemeiate care au determinat celebritatile sa se lase...
10 motive intemeiate care au...

Comedia "O tipa... dezastru/ Trainwreck", regizata de Judd Apatow, distribuita in Romania de Ro Image 2000, a inregistrat - in al doilea weekend pe marile ecrane romanesti - incasari de 124.852 de lei, fiind vizionata de 6.296 de spectatori. Avand-o ca protagonista pe actrita Amy Schumer, filmul prezinta povestea unei tinere, extrem de libera si dezinhibata, neinteresata de relatiile amoroase, pe care le considera sufocante si plictisitoare, dar care decide la un moment dat sa se schimbe si sa adopte o atitudine mai constructiva care sa o ajute pe termen lung in viata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.