Sotia rapperului Bobby Brown, Alicia Etheredge, a fost internata de urgenta sambata seara, intr-un spital din Atlanta, dupa ce ar fi suferit convulsii cerebrale, potrivit tmz.com.

Bobby Brown, in varsta de 46 de ani, si sotia sa, care ii este si manager, se cazasera la un hotel din Atlanta, sambata seara, dupa ce au participat la o ceremonie religioasa in cadrul funeraliilor fiicei sale si a lui Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, care a murit pe 26 iulie.

La inceputul lunii iulie, Alicia Etheredge a dat nastere celui de-al doilea copil al sau si, totodata, al saselea al lui Bobby Brown, o fetita.

Cuplul a trecut prin momente dificile in ultimele luni, dupa ce Bobbi Kristina, fiica rapperului, a fost gasita in stare de inconstienta in cada din sala ei de baie, cu fata in jos, de iubitul ei si un prieten comun, pe 31 ianuarie. De atunci, aceasta a fost plasata in coma indusa, iar unii dintre membrii familiei sale spun ca medicii au diagnosticat-o ulterior cu leziuni cerebrale ireversibile. A fost transferata de familia sa intr-un centru de ingrijiri paliative pe 24 iunie si a murit pe 26 iulie, la varsta de 22 de ani, scrie MEDIAFAX.

Bobbi Kristina va fi inmormantata luni, alaturi de mama ei, regretata cantareata Whitney Houston, in cimitirul Fairview din New Jersey.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.