Regizorul britanic Guy Ritchie, in varsta de 46 de ani, s-a casatorit cu modelul Jacqui Ainsley, in varsta de 33 de ani, in cadrul unei ceremonii care a avut loc joi, in Marea Britanie, la care au participat numeroase celebritati, precum Brad Pitt si David Beckham, informeaza people.com.

Mirii, care s-au logodit in 2012, au schimbat juramintele de credinta in gradina resedintei lor din comitatul britanic Wiltshire, iar invitatii s-au odihnit in mai multe corturi amplasate pe acea peluza. De altfel, ceremonia a avut ca tema principala festivalurile muzicale britanice. Jacqui Ainsley a purtat o rochie de mireasa spectaculoasa, creata de designerul de moda Phillipa Lepley, asortata cu o coronita de flori multicolore.

Guy Ritchie a impartit in trecut acea proprietate cu prima lui sotie, Madonna, si a primit-o in urma divortului lor, pronuntat in decembrie 2008.
Cineastul britanic, care a regizat recent pelicula "Agentul de la U.N.C.L.E. / The Man from U.N.C.L.E." si lucreaza in prezent la filmul "Knights of the Roundtable: King Arthur", are trei copii cu modelul Jacqui Ainsley - Rafael, in varsta de trei ani, Rivka, in varsta de doi ani, si Levi, in varsta de 1 an.

Guy Ritchie are alti doi copii - Rocco, in varsta de 14 ani, si David, in varsta de noua ani - cu Madonna. Cei doi artisti au fost casatoriti aproape opt ani si au divortat in 2008. Cei doi fii ai lor au participat la ceremonia de nunta de joi, precizeaza site-ul eonline.com.

Printre invitatii de seama care au fost prezenti la eveniment s-au aflat Brad Pitt si Jason Statham - ambii au jucat in "Snatch", un film regizat de Guy Ritchie -, iubita lui Jason Statham, modelul Rosie Huntington-Whiteley, dar si fostul fotbalist David Beckham si actorul Henry Cavill - care joaca in filmul "The Man from U.N.C.L.E.", scrie MEDIAFAX.

Inainte de ceremonia de nunta, Guy Ritchie a organizat o petrecere a burlacilor la Chateau Mouton Rothschild in Franta, iar Jacqui Ainsley a organizat o petrecere a burlacitelor in apropiere de resedinta cuplului din comitatul Wiltshire.

Citeste si:
Festivalul Cannes 2022: TOP 10 filme care merită urmărite la ediția...
Festivalul de Film de la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.