Tom Cruise a confirmat ca va interpreta inca o data rolul spionului Ethan Hunt, in al saselea film din seria "Misiune: Imposibila", si a lasat sa se inteleaga ca filmarile pentru aceasta pelicula vor debuta in vara anului viitor.

Tom Cruise a facut acest anunt in editia de marti seara a emisiunii "The Daily Show", in timpul careia a promovat cel mai recent film din aceasta franciza, intitulat "Misiune: Imposibila. Natiunea secreta/ Mission: Impossible - Rogue Nation", care va avea premiera pe marile ecrane din Romania pe 31 iulie.

"Am inceput sa lucram la el. Vom incepe filmarile cel mai probabil in vara viitoare", a dezvaluit starul hollywoodian in fata prezentatorului emisiunii, Jon Stewart. Precedentele filme din franciza "Misiune: Imposibila" au fost separate intre ele de intervale de timp de cel putin patru ani. Primul film a fost lansat in 1996, iar urmatoarele in 2000, 2006 si 2011.

Precedentele filme din franciza cinematografica "Misiune: Imposibila" au generat incasari totale de peste 2 miliarde de dolari. Filmul "Misiune: Imposibila. Natiunea secreta", care a avut un buget de productie de 150 de milioane de dolari, va fi lansat in acest weekend in 40 de tari. Tom Cruise este si producator al peliculei, alaturi de J. J. Abrams, Bryan Burk si David Ellison. Filmul "Misiune: Imposibila. Natiunea secreta" este regizat de Christopher McQuarrie pe baza unui scenariu scris de el insusi in colaborare cu Drew Pearce.

Precedentele filme din serie au fost regizate de Brian De Palma, John Woo, J.J. Abrams si Brad Bird.

Tom Cruise, in varsta de 53 de ani, filmeaza in prezent pentru un thriller inspirat din universul traficului de droguri, intitulat "Mena", regizat de Doug Liman. In aceeasi emisiune de televiziune, starul american a spus ca a discutat despre posibilitatea realizarii unei continuari a filmului "Edge of Tomorrow" cu McQuarrie si Liman, scenaristul respectiv regizorul acestui film SF.

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuti actori de film de la Hollywood. Pe langa hiturile de box-office, precum cele din seria "Misiune: Imposibila", Cruise are in palmares si filme indreptate spre cinematograful de arta: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg inchisi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), si "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001). Anul trecut, in iunie, Tom Cruise a jucat in filmul SF "Edge of Tomorrow: Prizonier in timp 3D".

Citeste si:
Tom Cruise vrea să cucerească spațiul, cu ajutorul NASA și SpaceX
Tom Cruise vrea să cucerească...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.