Cantareata Mariah Carey a primit un colier in valoare de 500.000 de dolari de la iubitul sau, magnatul australian James Packer, care i-a oferit pretioasa bijuterie chiar inainte de un concert pe care artista l-a sustinut la Las Vegas, potrivit dailymail.co.uk.

Mogulul media James Packer, in varsta de 47 de ani, a decis sa ii faca o surpriza iubitei sale si i-a oferit acest colier, care are un medalion in forma de inima cu diamante galbene, inainte ca artista sa urce pe scena, miercuri seara, la Caesars Palace din Las Vegas.

Pentru a-i multumi, Mariah Carey i-a dedicat acestuia hitul ei "'Hero", dupa cum a relatat o sursa pentru TMZ.com. Inainte de a interpreta acest cantec, artista in varsta de 45 de ani a spus publicului: "Am o noua inima. James este prezent in aceasta seara". Potrivit unei alte surse, magnatul australian doreste sa se casatoreasca, iar Mariah Carey este "foarte deschisa" la aceasta idee.

De asemenea, cuplul ar fi discutat deja despre posibilitatea de a avea un copil impreuna. Mariah are doi copii din mariajul sau cu rapperul Nick Cannon, gemenii Moroccan si Monroe, in varsta de patru ani, iar James are trei copii din relatiile sale anterioare.

Mariah Carey si-a lansat cariera in 1990, sub indrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost si sot timp de patru ani, fiind recunoscuta pentru vocea sa care atinge cinci octave. A lansat 13 albume de studio si a jucat in mai multe filme.

Dupa o perioada de zvonuri si informatii contradictorii, Mariah Carey si rapperul Nick Cannon au anuntat, in august 2014, ca s-au separat cu cateva luni inainte. Cannon a depus actele de divort in mod oficial in decembrie 2014. Cei doi s-au casatorit in 2008, iar gemenii lor, Moroccan si Monroe, s-au nascut in aprilie 2011, scrie MEDIAFAX.

Packer detine controlul asupra grupului media Consolidated Press Holdings Limited si a ocupat locul al patrulea in topul celor mai bogati oameni de afaceri australieni pe 2015, potrivit publicatiei Forbes Asia.

Printre fostele iubite ale magnatului James Packer se numara prezentatoarea televiziunii CNBC Tania Bryer, actrita Joan Severance si cantareata australiana Deni Hines. Packer a fost casatorit cu fotomodelele Jodhi Meares si Erica Baxter, cu aceasta din urma, de care a divortat in 2013, avand trei copii.

Citeste si:
Ucraina are nevoie de şapte miliarde de dolari pe lună pentru a...
Ucraina are nevoie de şapte...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.