Producatorul american Joe McMahon, care a colaborat si la seria Discovery "O prada mortala/ Deadliest Catch", a fost impuscat mortal, vineri dimineata, in fata casei sale din Pasadena, California, potrivit variety.com.

Politia a descoperit corpul neinsufletit al barbatului in varsta de 25 de ani pe strada, dupa ce a primit un telefon de la o persoana care a precizat ca a auzit focuri de arma langa casa lui Joe McMahon, scrie MEDIAFAX.

Potrivit presei americane, Joe McMahon ar fi fost impuscat de un barbat neidentificat, in varsta de 24 de ani. Acesta a fost gasit la randul sau mort, vineri dupa-amiaza, intr-o masina in Los Angeles. Barbatul s-ar fi sinucis prin impuscare. Motivele care au stat la baza crimei nu au fost determinate, iar o investigatie in acest sens este in curs de desfasurare. Autoritatile nu cred insa ca la baza crimei ar fi stat o confruntare legata de consumul droguri. De asemenea, nu exista indicii ca Joe McMahon ar fi facut parte din vreo grupare criminala.

Joe McMahon a fost producator asociat al seriei documentare "O prada mortala/ Deadliest Catch", care prezinta una dintre cele mai periculoase meserii din lume, cea de pescar de crabi in Alaska. McMahon a colaborat la noua episoade ale acestei serii Discovery, in 2013, potrivit imdb.com. "Suntem indurerati de aceasta tragedie - gandurile si rugaciunile noastre sunt alaturi de familia sa si de toti cei care l-au cunoscut si au lucrat alaturi de el", a transmis compania Discovery, intr-o declaratie de presa.

Joe McMahon a fost nepotul reporterului CBS Bob Flick.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.