Cantaretii americani Katy Perry si John Mayer, care din 2012 au o relatie tumultoasa, s-au despartit din nou, dupa ce in luna februarie decisesera sa mai dea o sansa povestii lor de dragoste, potrivit contactmusic.com.

Katy Perry si John Mayer au inceput o relatie in iunie 2012, la mai putin de un an dupa ce cantareata americana divortase de actorul britanic Russell Brand, dupa o casnicie care a durat 14 luni. Dupa o scurta despartire in august, Perry si Mayer s-au reimpacat si au confirmat ca formeaza din nou un cuplu. Ulterior, cei doi artisti s-au despartit si reimpacat de mai multe ori, cea mai recenta "ruptura" in relatia celor doi producandu-se la inceputul anului 2014.

Katy Perry si John Mayer si-au reluat relatia in luna februarie a acestui an si au fost vazuti impreuna chiar in luna iulie, cand au participat la concertul de ramas-bun al trupei Grateful Dead, care s-a desfasurat in Chicago, Illinois. Nu au fost facute publice detalii privind despartirea celor doi artisti, iar reprezentantii acestora nu au facut comentarii pe acest subiect.

John Mayer a avut in trecut relatii cu mai multe starlete de la Hollywood, inclusiv doua relatii de scurta durata, dar intens mediatizate, cu cantaretele Taylor Swift si Jessica Simpson, scrie MEDIAFAX.

Katy Perry, in varsta de 30 de ani, a devenit celebra cu o serie de piese pop foarte populare, precum "Teenage dream", "Firework", "California Gurls", "E.T.", "Hot N Cold" si "I Kissed a Girl", extrase de pe albumul ei de debut "One Of The Boys" din 2008 si de pe albumul "Teenage Dream" din 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.