Andra si Catalin Maruta au devenit parinti pentru a doua oara, dupa ce cantareata a nascut, joi dimineata, o fetita, care a primit numele de Eva Maria Ioana.

"Bine ai venit, Eva Maria Ioana - 3,630 kg si 50 cm - nota 10! Mamica este foarte bine si va multumim pentru gandurile frumoase!", a scris Catalin Maruta pe pagina sa de Facebook, potrivit MEDIAFAX.

Tot pe pagina de Facebook, in luna martie, cei doi au anuntat vestea ca vor deveni din nou parinti.

"Dragii mei, sunt foarte fericita si vreau sa impart cu voi acest lucru... Sunt insarcinata din nou, in aproape cinci luni! Iertare ca nu v-am spus mai devreme, dar, cateodata, nu sunt in stare sa-mi spun nici mie asa ceva, de teama ca ma voi trezi si voi constata ca totul a fost doar o poveste frumoasa a somnului meu. Dar e adevarat!!! In iulie, fiul meu David va primi cel mai frumos cadou: o surioara!... Va voi mai povesti cum decurge totul, va promit! Si va doresc sa fiti cel putin la fel de fericiti ca mine, toata viata voastra!", a scris, la acel moment, Andra pe contul sau de Facebook.

Cantareata Andra si prezentatorul TV Catalin Maruta mai au impreuna un baiat, David Alexandru, in varsta de 4 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.