O vizita la cinema nu trebuie sa lipseasca din planurile unui week-end cu distractie maxima, si ce poate fi mai amuzant decat o armata de minioni adorabili? De la mic la mare, intreaga familie va rade la fiecare minut din aceasta pelicula de vacanta.

Minionii, unul din cele mai asteptate filme de animatie din ultimii ani, este primul film pentru copii ce poate fi vizionat - incepand cu data de 24 iulie - in sala dotata cu tehnologia 4DX din cadrul multiplexului Cinema City Mega Mall. Tehnologia 4DX amplifica momentele comice din film, astfel incat spectatorii se vor bucura de fiecare scena in parte. De exemplu, in scena in care un minion se prabuseste sub greutatea unei mici pietre, scaunele din sala se misca in sus si in jos, iar miscarile sunt combinate cu adieri de vant, pentru a conferi o senzatie amuzanta greselii simpatice pe care o face minionul.

Minionii, aceste personaje de un galben radios, dolofane, vorbarete si cu un simt al umorului invers proportional cu marimea lor, sunt de-a dreptul irezistibile. Cand Bob sare de bucurie si chicoteste in jurul patului sau, scaunele din sala vibreaza, iar spectatorii vor simti intocmai bucuria lui Bob. Iar cand minionii se ciocnesc unul de altul, audienta va avea aceeasi senzatie ca si micutii eroi din film.

Cu scopul de a duce distractia la alt nivel, efectele speciale sunt super personalizate pentru super eroina ticaloasa pe care o slujesc minionii, Scarlet Overkill. De exemplu, cand ea apare in fata minionilor cu rochia rosie, audienta va simti miscarile verticale puternice generate de miscarea faldurilor rochiei in sus si in jos, in fata si in spate. Spre deosebire de minioni, a caror prezenta este insotita de un leganat timid al scaunelor, cand frumoasa Scarlet Overkill apare pe ecran, acestea se misca puternic.

Pregateste-te sa te amuzi cu gura pana la urechi, in aventura jucausilor minioni, primul film pe care copiii din Romania il pot vedea in 4DX !
4DX este considerata la scara larga cea mai mare inovatie de pana acum in materie de tehnologie cinematografica. Dezvoltata in Coreea de Sud de catre Grupul CJ, lider pe piata asiatica de entertainment, aceasta experienta uluitoare a fost imbratisata cu entuziasm de catre marile studiouri de la Hollywood. Tehnologia 4DX ofera o experienta cinematografica revolutionara care activeaza toate cele cinci simturi.

Citeste si:
Cinematografele din lanțul Cinema City își suspendă activitatea
Cinematografele din lanțul...

Filmul poate fi vizionat cu subtitrare, programul fiind de vineri pana miercuri la ora 13.45, iar joi de la ora 13.50. De asemenea, filmul poate fi vizionat si dublat in limba romana, programul fiind de vineri pana joi la ora 11.50. Preturile biletelor pentru acest interval orar in sala 4DX sunt de luni pana joi de 36 de lei (pret intreg) si 31 de lei (pret redus) pentru elevi, copii si pensionari. De vineri pana duminica costul este de 43,5 lei. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, complet digitalizata, si online.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.