Lungmetrajul de animatie "Minionii/ Minions", de Kyle Balda si Pierre Coffin, se mentine pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend, pentru a doua saptamana consecutiv, cu incasari de 830.458 de lei si 41.381 de spectatori.

Distribuita de Ro Image 2000, povestea minionilor, creata de Universal Pictures si Illumination Entertainment, isi are originea la inceputul timpurilor. Minionii au inceput ca organisme unicelulare, pentru ca mai apoi sa evolueze de-a lungul vremii, mereu ca slujitori ai celor mai ticalosi stapani. Niciodata n-au avut norocul sa-si pastreze in viata acei stapani, de la T. Rex la Napoleon, asa ca acum se trezesc ca nu au pe cine sa slujeasca si sunt afectati de o depresie profunda. Dar un minion pe nume Kevin are un plan: impreuna cu rebelul adolescent Stuart si cu simpaticul Bob se vor aventura in lumea larga pentru a gasi un nou sef pe care ei si fratii lor sa-l urmeze supusi, informeaza cinemagia.ro. Cei trei pornesc intr-o aventura palpitanta care ii va duce, in cele din urma, la urmatorul lor stapan - Scarlet Overkill (voce: Sandra Bullock), prima superticaloasa din toate vremurile. Minionii au de indeplinit cea mai dificila misiune din toata existenta lor: aceea de a-si salva specia de la anihilare. Printre actorii care si-au imprumutat vocile pentru aceasta animatie se numara Jon Hamm, Michael Keaton, Steve Coogan si Geoffrey Rush.

Lungmetrajul "Omul-Furnica/ Ant-Man", de Peyton Reed, cel mai recent film inspirat din universul super-eroilor Marvel, a debutat pe locul al doilea in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 484.133 de lei si 21.897 de spectatori. Filmul SF de actiune, care il are ca protagonist pe actorul Paul Rudd, secondat de Michael Douglas si Evangeline Lilly, este distribuit de Forum Film Romania. Inarmat cu o abilitatea extraordinara de a-si micsora dimensiunea si de a-si mari proportional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit sa isi accepte latura eroica si sa vina in ajutorul mentorului sau, cercetatorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce sta in spatele uimitorului costum Ant-Man, informeaza site-ul cinemagia.ro.

Locul al treilea in clasamentul de weekend este ocupat de comedia muzicala "Magic Mike XXL", de Gregory Jacobs, cu Matt Bomer si Channing Tatum in distributie, care a inregistrat incasari de 226.470 de lei si 12.062 de spectatori. Filmul reia povestea lui Mike, la trei ani dupa ce a renuntat la promitatoarea sa cariera de stripper. Dupa indelungi insistente, acesta accepta sa se intoarca in trupa de dansatori exotici "Regii din Tampa", aflata acum in pragul esecului. Pentru ultimul lor spectacol pregatesc un show senzational, in care legendarul Magic Mike va straluci din nou in lumina reflectoarelor.

Citeste si:
10 motive intemeiate care au determinat celebritatile sa se lase...
10 motive intemeiate care au...

Productia "Terminator: Genisys", de Alan Taylor, s-a clasat pe locul al patrulea in box office-ul romanesc, cu incasari de 137.505 lei si 5.995 de spectatori de vineri pana duminica. In "Terminator: Genisys", distribuit in Romania de Ro Image 2000, personajul principal este John Connor, interpretat de Jason Clarke. Alaturi de el, pe marele ecran, in format 3D, pot fi vazuti actorii Jai Courtney, Emilia Clarke, Arnold Schwarzenegger si J.K. Simmons. John Connor il trimite pe sergentul Kyle Reese (Jai Courtney) inapoi in 1984 pentru a o proteja pe Sarah Connor (Emilia Clarke) si pentru a se asigura ca omenirea va avea un viitor pasnic. Insa Reese se trezeste intr-o versiune noua a trecutului care ii este necunoscuta, unde are aliati surprinzatori, inclusiv pe Gardian (Arnold Schwarzenegger), inamici periculosi, dar si o noua misiune: sa reseteze viitorul.

Citeste si:
Gestul impresionant de incurajare al lui Schwarzenegger pentru un fan
Gestul impresionant de...

Filmul de animatie "Intors pe dos/ Inside Out", de Pete Docter si Ronaldo Del Carmen, distribuit de Forum Films Romania, a avut, in al cincilea weekend de la debutul pe marile ecrane romanesti, 5.335 de spectatori si incasari de 107.231 de lei, ocupand locul al cincilea in clasament. Filmul spune povestea vietii lui Riley, o fetita vesela si lipsita de griji, care este data peste cap atunci cand trebuie sa isi ia ramas-bun de la copilaria ei fericita din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul cand emotiile ei preiau initiativa, spre nemultumirea parintilor ei, complet depasiti de situatia fetitei.

Citeste si : Iti palc minionii? Cel mai simplu mod de a face o pereche de ochelari MINIONS


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.