Cantareata Miley Cyrus a fost aleasa sa prezinte gala MTV Video Music Awards (VMA) 2015, la doi ani dupa ce a socat publicul si telespectatorii americani prin intermediul unui nou stil de dans cu miscari lascive - denumit "twerking" -, la editia din 2013 a evenimentului, informeaza Reuters.

Intr-un mesaj publicat, luni, pe Twitter, tanara artista pop americana a atasat o fotografie care o prezinta intr-o tinuta fantezista de culoare verde, insotita de urmatorul mesaj: "MTV nu ma lasa sa cant pe scena. Asadar, anul acesta voi prezenta gala VMA".

Postul MTV a confirmat aceasta informatie si a distribuit fotografia cu Miley Cyrus pe Twitter, fara a prelua insa si mesajul ironic al artistei americane in varsta de 22 de ani.

Cantareata Miley Cyrus a socat publicul la editia din 2013 a galei, organizata la New York, iar evolutia ei de pe scena alaturi de Robin Thicke, cu care a interpretat piesa "Blurred Lines", in care au abundat miscarile lascive si mesajele cu tenta sexuala, a tinut prima pagina a presei internationale, scrie MEDIAFAX.

Gala VMA, care premiaza artisti din lumea intreaga pentru realizari deosebite in domeniul productiei de videoclipuri, a fost marcata de numeroase momente insolite in trecutul ei. Kanye West a intrerupt discursul de acceptare a unui premiu sustinut de Taylor Swift in 2009, iar Britney Spears si Madonna s-au sarutat pe scena, in direct, in timpul editiei din 2003 a show-ului.

Galele Video Music Awards au inceput in 1984 si au contribuit la promovarea postului de televiziune MTV, detinut in prezent de grupul Viacom Inc., care a devenit un actor important in industria de divertisment.

Gala MTV Video Music Awards este o ceremonie care se adreseaza in special tinerilor, fiind considerata un eveniment mult mai extravagant decat alte gale din industria muzicala, precum traditionala gala a premiilor Grammy, si prefera sa evidentieze videoclipurile din spatele unor piese. Totodata, castigatorii sunt recompensati cu un trofeu mai putin obisnuit - o statueta a unui astronaut denumit "Moonman".

Gala MTV Video Music Awards 2015 va avea loc la Microsoft Theater din Los Angeles, pe 30 august. Nominalizarile vor fi anuntate marti.

Cantareata si actrita americana Miley Cyrus a devenit cunoscuta datorita serialului pentru adolescenti "Hannah Montana", in care a interpretat rolul principal. De altfel, Miley Cyrus este unul dintre cel mai de succes artisti care s-au lansat in productiile Disney. Fiica interpretului de muzica country Billy Ray Cyrus, ea si-a lansat in 2013 cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" si "Wrecking Ball", care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

Citeste si:
Cine sunt câștigătorii Galei Green Report?
Cine sunt câștigătorii Galei...

In ultima vreme, Miley Cyrus s-a aflat in atentia presei internationale mai degraba pentru controversele provocate decat pentru cariera sa. Ea a generat noi controverse in 2013, dupa ce a fumat, in timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis in direct la mai multe posturi de televiziune, ceva ce parea sa fie o tigara cu marijuana, dupa ce a fost premiata la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa "Wrecking Ball". Totodata, dansul ei lasciv si simularea masturbarii alaturi de Robin Thicke, la gala MTV Video Music Awards, in vara anului 2013, a scandalizat opinia publica internationala. Miley Cyrus a lansat, de asemenea, o noua "moda" in showbizul international in 2013 - twerking-ul (dans lasciv in pozitie aplecata obtinut prin ondularea exagerata a bazinului, n.r.).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.