Trupul neinsufletit al unui barbat in varsta de 21 de ani a fost descoperit duminica in piscina vilei pe care actrita americana Demi Moore o detine in Los Angeles, informeaza bbc.com.

Potrivit politiei locale, trupul neinsufletit al victimei, Edenilson Steve Valle, a fost descoperit in piscina celebrei actrite, in cursul diminetii de duminica. Demi Moore, in varsta de 52 de ani, nu se afla in acea resedinta in momentul producerii incidentului si s-a declarat "profund socata" de aceasta tragedie. Ea a transmis condoleante familiei indoliate.

Politia din Los Angeles a initiat o ancheta. Potrivit publicatiei Los Angeles Times, se pare ca victima facea parte dintre angajatii actritei.
O ambulanta a sosit duminica dimineata la resedinta din cartierul Beverly Crest detinuta de vedeta hollywoodiana, scrie MEDIAFAX.

Paramedicii au incercat sa resusciteze victima, insa fara succes, iar decesul tanarului a fost pronuntat la scurt timp dupa aceea. Familia Valle a spus politistilor ca tanarul nu stia sa inoate. Se pare ca el a cazut in piscina in timpul unei petreceri.

Demi Moore a cumparat acea vila impreuna cu fostul ei sot Ashton Kutcher. La un moment dat, Demi Moore a fost actrita cel mai bine platita de la Hollywood.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.