Cantaretul american Bobby Brown a devenit tata pentru a sasea oara, sotia sa, Alicia Etheridge, dand nastere, sambata, unei fetite, la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, informeaza contactmusic.com.

Bobby Brown, in varsta de 46 de ani, si managerul sau, Alicia Etheridge, s-au casatorit in 2012, iar cei doi mai au impreuna un fiu, Cassius, nascut in 2010.
Cunoscut pentru hitul "My Prerogative", Brown a fost casatorit cu cantareata Whitney Huston intre anii 1992 - 2006, cu care are o fiica - Bobbi Kristina - in varsta de 22 de ani. De asemenea, cantaretul mai are trei copii din relatii anterioare.

Bobbi Kristina a fost gasita in stare de inconstienta in cada din sala de baie a vilei sale, dintr-o suburbie a orasului Atlanta, pe 31 ianuarie. Incidentul a prezentat o serie de similaritati bizare cu circumstantele in care a murit mama ei, in anul 2012. Bobbi Kristina a fost plasata in coma indusa, iar unii dintre membrii familiei sale spun ca medicii au diagnosticat-o ulterior cu leziuni cerebrale ireversibile.

Bobbi Kristina Brown, unica fiica a cantaretei Whitney Huston, a fost transferata recent intr-un centru de ingrijiri paliative, iar iubitul ei a fost dat in judecata pentru agresiune fizica si furt bancar. Nick Gordon a fost acuzat, intr-un proces de 10 milioane de dolari, ca i-a provocat iubitei sale leziuni cauzatoare de moarte si ca i-a furat o suma mare de bani din cont in timp ce ea se afla in coma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.