Actorul britanic Roger Rees, cunoscut publicului pentru rolurile din serialele TV "Cheers" si "The West Wing", a incetat din viata vineri, la varsta de 71 de ani, reprezentantul acestuia facand anuntul sambata, fara a oferi mai multe informatii.
Interpretarea rolului principal din spectacolul "The Life and Adventures of Nicholas Nickleby", pus in scena de compania de teatru Royal Shakespeare, i-a adus la inceputul anilor 1980 un premiu Olivier si un Tony, informeaza Reuters.

Nascut in Tara Galilor, in 1944, Rees a colaborat peste 20 de ani cu Royal Shakespeare Company, dar a jucat si in filme de televiziune si lungmetraje artistice, cum ar fi "Frida" (2002), de Julie Taymor, si "Regele Scorpion/ The Scorpion King" (2002), de Chuck Russell. In ceea ce priveste televiziunea, cele mai cunoscute roluri ale sale sunt cele din serialele americane "Cheers" si "The West Wing", scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.