Actorul american Irwin Keyes, care a jucat in numeroase filme si seriale, intre care si "Familia Flintstones: Aventuri in Epoca de Piatra", "Dragostea costa" si "Amintiri la Stardust Hotel", a murit miercuri, la varsta de 63 de ani, potrivit huffingtonpost.com.

Irwin Keyes a murit din cauza unor complicatii provocate de acromegalie, o afectiune grava care apare atunci cand corpul produce prea multi hormoni ce controleaza cresterea, dupa cum a declarat Phil Brock, managerul actorului, pentru publicatia The Hollywood Reporter.

Irwin Keyes era celebru pentru interpretarea rolului Hugo in serialul din anii 1980 "The Jeffersons", insa, de-a lungul carierei sale, a aparut in numeroase filme si show-uri TV, intre care se numara "Familia Flintstones: Aventuri in Epoca de Piatra/ The Flinstones", "Familia Flintstone in Rock Vegas/ The Flinstones In Viva Rock Vegas" si "Casa celor o mie de cadavre/ House of 1000 Corpses".

Irwin Keyes a aparut si in filmul "Dragostea costa/ Intolerable Cruelty", al fratilor Joel si Ethan Coen, dar si in "Amintiri la Stardust Hotel/ Stardust Memories", de Woody Allen. Totodata, Keyes a aparut in serialele "CSI - Crime si Investigatii/ CSI: Crime Scene Investigation", "Aventuri in Casa Mortii/ Tales from the Crypt", "Growing Pains" si "Micutele mincinoase/ Pretty Little Liars", scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.