LifeStar 9 Iulie 2015 16:04
Tenorul Alessandro Safina revine in Romania si va sustine un concert extraordinar de Craciun, pe 21 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Palatului din Bucuresti.

Cu un repertoriu special dedicat sarbatorilor de iarna, artistul va evolua in acompaniamentul celor 74 de muzicieni profesionisti, cunoscuti sub numele de Alexander Symphony Orchestra.

"Vocea sa limpede, puternica si senzuala, timbrul impecabil si abilitatea impresionanta de a-si transforma si folosi vocea asemenea unui instrument sunt calitati care ii permit celebrului artist sa imbine cu succes opera cu genurile pop, jazz, blues sau rock", se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Alessandro Safina are o cariera de succes in lumea operei, concertand, cu casa inchisa, pe cele mai importante scene de profil. Tenorul italian a cunoscut o crestere a popularitatii la inceputul anului 2000, cand a combinat muzica clasica cu cea pop pentru a crea un nou stil, greu de incadrat - "opera-rock"- dupa cum el insusi il numeste.

Alessandro Safina a colaborat cu numerosi artisti internationali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras si Mario Frangoulis. Concertele sale sunt sold out, publicul de pe toate continentele aratandu-se de-a dreptul fascinat de muzica sa, conform comunicatului.

Biletele pentru concertul de Craciun sustinut de Alessandro Safina la Bucuresti au fost puse in vanzare la Sala Palatului si in reteaua Bilete.ro, la oficiile postale, magazinele Inmedio, Germanos, la casa de bilete a Palatului National al Copiilor, statia de metrou Unirii 1, dar si online, pe www.bilete.ro. Persoanele interesate beneficiaza de o perioada de reduceri, valabila pana pe 1 septembrie, cand biletele vor avea urmatoarele preturi cuprinse intre 112 lei si 255 de lei. Incepand cu 1 septembrie, tichetele vor avea preturi cuprinse intre 160 de lei si 365 de lei.

Citeste si:
Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București
Un nou magazin Victoria’s...

Alessandro Safina a mai concertat in Bucuresti pe 7 martie 2012, pe 2 noiembrie 2009, pe 6 iunie 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.