LifeStar 6 Iulie 2015 13:30
Cea de-a zecea editie ARTmania Festival Sibiu se concentreaza in Piata Mare din Sibiu, unde se confirma alte concerte pentru weekend-ul festivalului.

In saptamana ARTmania Festival va avea loc competitia Global Battle Of The Bands si un concert An Theos, alaturi de evenimentele alternative care se pregatesc pentru fanii festivalului.

Enemy of Reality, trupa de symphonic metal ce a luat nastere in 2013 in Atena, ajunge pe scena ARTmania Festival vineri, 31 iulie 2015. Formata din soprana Iliana Tsakiraki, chitaristul Steelianos, claparul Marianthi, basistul Thanos si tobosarul Philip Stone, albumul de debut Enemy of Reality – ‘Rejected Gods’ contine zece piese ce imbina muzica clasica si opera cu progressive si heavy, rezultand un symphonic metal distinct. Concertele de pe scena principala incep vineri si sambata de la ora 19:00, in Piata Mare, fara a fi necesar bilet sau abonament pentru acces.

Saptamana ARTmania Festival prezinta o serie de evenimente alternative, de la vizite la muzee, expozitii, seri de lecturi poetice, ateliere si petreceri tematice. Miercuri 29 iulie, la Hard Rock Cafe Sibiu, formatia de epic-folk-metal An Theos a pregatit un show live, parte din turneul european din vara acestui an si o revenire la ARTmania Festival. Ora anuntata este 21:00, iar biletele pentru acest spectacol vor fi disponibile la intrare.

Semifinala Global Battle Of The Bands, cea mai mare competitie la nivel mondial pentru formatii cu propriile lor piese live, ajunge la Sibiu pe 30 iulie, in Oldies Pub, parte din Festivalul ARTmania Sibiu 2015. Doar un grup muzical va reprezenta Romania la Finala Mondiala GBOB de la Berlin de la inceputul anului 2016, pentru a lua titlul de “Best New Band in the World” (Cea mai buna formatie noua din lume) si Pachetul International pentru Dezvoltarea Formatiei. Formatiile romanesti sunt incurajate sa se inscrie in competitie pe site-ul gbob.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.